Hvordan man dyrker oliventræer

September 10

Oliventræer er smuk som prydplante Tilføjelser til mange landskaber, vokser ganske godt i en række forskellige jordtyper og klimaer, eller kan dyrkes for deres frugter af den gartner, der bor i et område med passende klimaforhold. Hvis plantning af oliventræer for produktion, er plantning to eller flere bedst, cross bestøvning er nødvendig for mange sorter at være frugtbar. Oliventræer er mest produktiv i områder med varme, tørre somre og mildere vintervejr. Hårde fryser eller langvarig kuldeperioder kan ganske skadelig, at reducere eller eliminere produktion af oliven til sæsonen. Men givet de rette betingelser og en stor del af pleje og tålmodighed, oliventræer kan producere en overflod af frugt, og hjem gartnere, der bor i mindre end ideelle klima kan vokse dværg sorter i beholdere, så de kan flyttes til beskyttelse mod barske vejr. Læs videre for at lære hvordan man dyrker oliventræer.

Instruktioner

•Understand, formering af oliventræer udføres oftest med hårdttræ stiklinger, som er stiklinger taget fra ældre grene, snarere end ny vækst. Stiklinger skal tages fra en moden og frugtbart træ ved at skære en 12-to18-tommers længde af en gren er én til tre inches i diameter og to sæsoner gammel. Behandle stiklinger med rode hormon, så plante dem i et letvægts potning medium. Holde jorden fugtig at fremme rodvækst, men ikke sjaskvåd, da fugt kan forårsage bud nye rødder til skimmel eller rådne.

•Når rødder er etableret og din unge træer er begyndt at vokse, omplantning dem udendørs er det næste skridt. Vælg en placering til dit ung oliventræer, der er i fuld sol, især hvis frugt er dit mål, og være sikker på at undgå områder, hvor nedfaldne frugter kan være en pestilens, såsom nær fortove eller terrasser, der kunne være plettet. Oliventræer vil trives i de fleste enhver type af jordbund med en pH-værdi mellem 5 og 8,5, så længe det er godt drænet. Oliventræer gøre bedst med ubegrænset rodvækst, så sørg for at løsne jorden i det område, hvor de vil blive plantet. Tilføje en smule af kompost til jorden for at give det kvælstof boost, som oliven træer vokse og producere den bedste i kvælstof næringsrig jord. Derefter placere din unge oliventræer, tamp jorden forsigtigt omkring rødderne til Sørg for ingen luftlommer er efterladt i jorden, og vand grundigt.

•Stake din unge oliven træer for at støtte dem, indtil de har udviklet en rod ordning i stand til at forankre dem fast. I tørre perioder, vand dem dybt en gang om måneden. Oliventræer er tørkeresistente, men frugt kan blive påvirket af alt for tørre forhold. Oliventræer vokset fra stiklinger kan forventes at producere frugt inden for fire år.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com