Hvordan man dyrker planter for Profit

May 19

Hvordan man dyrker planter for Profit

En af de vigtigste overvejelser, når de vokser planter for profit er hvordan man vælger rigtige. Laver en fejl, og alle af din tid, penge og kræfter vil være spildt. Vælg med omtanke, og du kunne tjene penge nok til at betale regninger, måske endda til at leve. I nogle tilfælde kan vokser planter for penge blive big business, giver en besættelse, der er både underholdende og indbringende. Overvej dine evner og ressourcer for at komme i gang og vurdere markedet og derefter vælge hvilke planter, du ønsker at vokse.

Instruktioner

•Consider hvilken plads du har til rådighed til at afsætte til voksende planter for profit. Hvis du har et stort område, som en gård, kan du vokse næsten hvad som helst du ønsker. Mindre områder kræver planter, der har en højere værdi, så sælger mindre af dem kan stadig være rentabel.

•Vurdere de lokale markedsvilkår. Se på muligheder for hvor du kan sælge dine planter. Hvis der er en landmands marked i området, besøg for at se hvad der bliver solgt allerede, hvad der synes at være for meget af, og hvad der synes at mangle. Kig på produkter og planter, såsom blomster, til at bestemme, hvad folk køber.

Respektive lokale købmænd og restaurant ejere til at se om de har behov. Spørge om tilgængeligheden af økologiske produkter og urter. Finde ud af, om der er visse ting, de har problemer med at få, og se, om de ville være interesseret i at købe det, hvis de kunne få det lokalt.

•Kontrollér en liste over planter, der er en efterspørgsel og du har plads til at vokse. Listen kun planter, der kan vokse i din klima, medmindre du har drivhus plads tilgængelig.

•Vælg et par af planterne på din liste til at begynde med. Det er bedst at holde antallet ned til maksimalt tre for din første sæson, for at give dig en chance for at få etableret.

•Tell potentielle kunder om dine planter, før det er tid til at høste dem. Opbygge en kundebase på forhånd at gøre salg nemmere. Vis billeder af dine planter og være parat til at tale om hvad der gør dine planter særligt, såsom at være økologisk, usædvanlige type, større end normalt, og alt andet, der sætter din have hinanden.

Tips & advarsler

  • Dyrkning af planter for profit er for det meste om markedsføring og forberedelse. Der er ingen erstatning for planlægning og forberedelse. Hvad du vokser er mindst lige så vigtigt hvordan du vokser det. Urter er et godt valg, hvis du ikke har en masse plads til dyrkning. Mange urter kan dyrkes på en lille skala og stadig være rentabel. Forsøge at udvikle en rute for levering af dine produkter på en ugentlig basis, et tilbud om en lang række mindre almindelige urter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com