Hvordan man dyrker rosmarin i en Container

April 3

Hvordan man dyrker rosmarin i en Container

Container dyrkning er en fantastisk måde at nyde rosmarin plante året rundt, hvis du bor i et koldt vinterklima. Rosmarin er oprindeligt en Middelhavs plante, der kan lide det varmt. Det er en nem plante at dyrke, ikke kræver for meget opmærksomhed og vokser det i en container giver dig mulighed for at have det indendørs eller ud. Du skal bruge en stor gryde til rosmarin, da de kan blive temmelig store, hvilket er godt fordi det har mange anvendelsesmuligheder.

Instruktioner

•I en stor container, placere store stykker af grus eller stykker af en brudt blomsterkrukke på bunden af gryden, at forhindre, at jorden tilstoppe hullerne. Fyld derefter potten med pottemuld.

•Sæt en rosmarin plante i jorden i container på den samme dybde som puljen du tager det fra. Vand planten og holde jorden fugtig for et par dage, mens anlægget bliver over traume af at blive transplanteret.

•Sæt en te kompost i jorden omkring planten. Blandes i jorden når først transplanteret. Efter at placere en lille kompost på jorden omkring planten en gang om måneden.

•Sæt beholderen i et område, vil det får solen til 6-8 timer om dagen. Hvis vejret er over 40 grader F, kan du lade beholderen udenfor. Nedenfor, og du skal medbringe det indendørs, fordi rosmarin er en plante, varmt vejr og vil ikke håndtere en frost.

•Kapacitet planten kun når jorden drys ud. Rosmarin vil tolerere tørke bedre end det vil være over vandes.

•Hvis du bringe container indendørs, holde i et solrigt område, og placere en ventilator i området til at holde luften cirkulerer udenom. Det vil vokse en pulverformige mug på dens blade, hvis der ikke er nok luft bevæger sig rundt om den. Du vil højst sandsynligt har brug for et pesticid for spider mider når indendørs. Hvis du planlægger at bruge rosmarin i maden, Sørg for at vaske pesticiderne, som godt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com