Hvordan man dyrker saltvand alger

July 29

Mange typer af alger vokser naturligt i saltvand. Når reef aquariasts taler om ønskeligt algevækst, henviser de normalt til koral alger. Koral alger er et hårdt, pink til lilla belægning. Denne hårde pink alger spreder sig godt under de rette betingelser og kan outcompete andre, mindre ønskeligt typer af alger. Det kan blive introduceret til din reef tank med levende rock købt gennem en saltvand akvarium levering outlet.

Instruktioner

•Træffe koral starteren i reef tank eller refugium. Sammen med placere levende rock i tanken, kan du skrabe bits af koral alger i vandsøjlen med en ren, nye, stiv tandbørste; et område med høj vand bevægelighed er bedst. Dette giver mulighed for alger spore til at sprede og finde nye områder af tanken at kolonisere. Dette kan omfatte glasset. Hvis du ikke kan lide alger vokser på glasset, simpelthen skrabe det ud med et barberblad, som det vises.

•Test for mineral niveauer og alkalinitet. Ifølge John Trinidad, Marine Depot, bygge koral alger boliger til sig selv ud af calcium, strontium, magnesium og karbonat findes i alkalisk vand. Opretholde calcium omkring 380 til 450 dele per million (ppm). En pH-værdi på 8,1 til 8.3 er optimal. Alkalinitet af 8 til 12 dKH (grader af karbonat hårdhed) er at foretrække. Holde magnesium på 1200 til 1400 ppm.

•Køre den et protein skummer til at opretholde nedsatte fosfat niveauer. En omvendt-osmose system eller deionizer kan være nødvendig, hvis den tank kilde vand er højt indhold af fosfater. Brune og grønne alger, og dem med hurtigt voksende hairlike filamenter foretrækker højere niveauer af fosfat.

•Den din tank ordentligt for optimal koral algevækst. Geotermisk akvakultur Research Foundation Inc. har fundet gennem flere forsøg, at 40-watt Triton brand og Blue Moon Reef mærke fluorescerende pærer fungerer godt for koral alger. Visse farver af alger foretrækker forskellige positioner i tank i forhold til lyset. Hvis du indfører mere end én type af koral alger, skal de sortere sig ud af, hvor underlaget er i forhold til lyset. Trinidad er enigt om, at moderat til lav belysning foretrækkes af koral alger og han foreslår moderat-power compact belysning eller VHO belysning har du fisk så godt.

Tips & advarsler

  • Reef aquariasts forsigtighed at fintrådede alger er vanskeligt for alge græssere såsom snegle og amfipoder fjerne når det kommer i gang. At indføre coral-venlige alge græssere, efter en diatom bloom (rød-brun alger) vil hjælpe med at holde uønskede sorter af alger i skak.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com