Hvordan man dyrker smaragd Zoysia

October 24

Græsser i Zoysia arter trives i varme temperaturer. De tilbyder også fordelen at være flerårige planter, der vender tilbage efter en periode med vækstdvale i vinter. I virkeligheden, grønne de op foran andre græsser så snart det begynder at få varme udenfor. Emerald Zoysia er en hybrid mellem to arter, Zoysia japonica og Zoysia tenuifolia, som blev tilgængelig i 1955. Inden for arterne er Emerald kolde og skygge tolerante. Ligesom andre Zoysia arter kræver det regelmæssig vedligeholdelse for at blive en høj kvalitet græsplæne.

Instruktioner

•Kapacitet emerald Zoysiagrass i ca 10 minutter hver dag de første to uger efter plantning. Fra den tredje uge på, give plænen 3/4 til 1 tommer vand når græsset knivene begynder at visne.

•Når zoysiagrasses 1 lb. 10-10-10 gødning pr. 1.000 kvadratfod i April, juni og August i alt 3 lbs. årligt. Broadcast foder med en sprederen og overrisle græsplæne til vand produkt i.

•Mow emerald Zoysiagrass hver 10 dage til to uger til at opretholde en højde af 1/2 til 1 tomme. Forlade afklippet græs på plænen tilbage kvælstof til jorden, da de nedbrydes.

•Tag lag af thatch tykkere end 3/4 tommer. Stråtag er en masse af døde og levende plantevæv, der udvikler sig i visse græs arter. Stråtag er tætte nok til at blokere sollyset, vand og næringsstoffer, svække plænen. Det fungerer også som en vært for sygdom organismer og skadedyr. Køre en lodret plæneklipper, udlejes, over thatch efter græsset kommer ud af vækstdvale i foråret. Rake cut-up snavs fra plænen og kassér den. Drys 10 lbs. kalk pr. 1.000 kvadratfod over den dethatched område for at fremskynde nedbrydningen af thatch rester plæneklipperen bag.

•Aerate plænen en gang om året i foråret at reducere thatch udvikling. Beluftere kan lejes. Vælg en maskine, der trækker stik af jord og smider dem på jorden. Undgå modeller, der blot skubber jorden dybt under jorden, hvilket skaber jordpakning. Udsendes et lag 1/8 til 1/4 tommer tyk af store-købte muldlag ensartet over græsplænen efter luftning.

•IDENTIFY skadedyr og sygdomme angribe Emerald Zoysia, så du kan behandle dem. Tage en prøve af en syge græs plante til county kooperative kontor for at få hjælp, hvis det er nødvendigt. Spørg udvidelse eller et lokale Planteskole personale om den mest effektive metode til at kontrollere problemet. Tag ikke syge planter i en børnehave, at beskytte butikkens lager. Zoysia arter er modtagelige for billbugs, nematoder og forskellige svampe. Efter de anbefalede kunstvanding, græsslåning og gødning praksis er den bedste måde at forebygge problemer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com