Hvordan man dyrker Sod i et drivhus

June 21

Hvis du kan lære hvordan man dyrker sod i et drivhus, kan du spare penge i foråret når du nødt til at fikse op dit ødelagt græsplænen. Voksende sod selv er ikke så hårdt som det lyder. Du skal bruge en stor nok til at vokse rækker af græs, men bortset fra det drivhus, processen med at gøre din egen sod er let.

Instruktioner

•Indstil op reoler i drivhuset. Du kan gøre dette reoler eller købe det. Reoler skal være jævnt fordelt, og der skal være omkring 12 inches mellem hver hylde. Længere hylder er bedre. Kan du lave din egen, så du kan få den ønskede længde af 5 til 10 fod.

•Sæt bakker på hylderne, skære væk i enderne, så du kan lave lange stykker af sod. Kun skære en ende på de første og sidste bakker. Disse er din endestykker, der vil holde skidtet inde. Overlap hver bakke for længden af reoler, så siderne er flush at holde jorden inde.

•Fyld bakke med jord omkring 1/4 tommer fra toppen. Pat ikke jorden ned. Spredt hele længden af bakken med græsfrø. Vand med en sprayflaske eller en spray dyse på en slange, men vær sikker på ikke til over vand og oversvømme frøene.

•Hold jorden fugtig indtil udplantningsplanterne begynder sprøjtende. Fortsætte med vanding efter behov. Sod bør være fuld og tyk til omplantning inden for to måneder, men vil du have til at bestemme den vækst.

•Forbered det område, der vil modtage sod. Roll op hver sod brik og flytte den til det område, hvor det vil blive plantet. Vand og holde fugtigt indtil sod tager fat.

Tips & advarsler

  • Græsset får lang, men du kan trimme det med en saks eller en hækkeklipper. Du kan gøre bakkerne mindre for lettere flytter hvis det er nødvendigt. I stedet for at skære bakker for at gøre længere bakker, kan du plante enkelte bakker til omplantning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com