Hvordan man dyrker Supersized tomater

May 30

Tomater er blandt de mest populære planter til at vokse i et hjem haven. Hver tomat Gartner har en favorit anlægstype, lige fra drue og cherry tomater, der er placeret hele på salater, til store tomater, perfekt til udskæring på sandwich. Hjemmedyrkede udskæring tomater kan være meget større i størrelse end tomater dyrket kommercielt. Kommercielle avlere begrænse ofte størrelsen af tomat, som de vokser for lethed af pakning eller forsendelse. Men en hjemmedyrkede udskæring tomat kan vokse mere end 1 lb. eller mere. Gartnere kan forbedre størrelsen af disse frugter af følgende særlige kulturelle praksis.

Instruktioner

•Vælg bøf transplantation tomatsorter til din have. Bøf sorter såsom bedre dreng, Beefmaster og store oksekød er i stand til at producere tomat frugt op til 1 lb. i størrelse.

•Plant tomat transplantationer lige efter alle fare for frost passerer. Tomater sætte alle deres energi i voksende under de første 30 dage. Efter dette punkt begynder planterne at producere frugt. Ved at plante transplantationer hurtigst muligt, vil din tomatplanter begynde at producere frugt, der vil vokse stort og modner hurtigere. Åbne en plantning hul i jorden dybt nok til at begrave plante op til dets øverste blade. Placer planten i jorden og dække med jord. Hvert punkt langs stænglen hvor et blad fremgår vil producere en rod i stedet for et blad.

•Spread en granuleret fertilzer (19-5-9) med en hastighed på 4 lb. pr. 100 kvadratfod omkring din tomat. Dække jorden med strimlet blade eller hø for barkflis. Vand jorden, således at det er så fugtigt som en vredet ud svamp.

•Prune ubestemt tomater ved at fjerne alle sucker stængler og tillader kun én vigtigste stilk til at udvikle. Sucker stængler er sekundære stilke, der vokser fra skridtet af en tomat blad. Beskæring tvinger plante til at sætte al sin ekstra energi i udvikle tomater. Beskæring giver også solen at nå tomat frugt, således at de udvikler sig korrekt.

•Sæt en bambus pæl i jorden. Binde primære tomat stilken til bålet ved hjælp af en figur 8 konfiguration. Dette vil støtte planten, som det bærer store, tunge frugter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com