Hvordan man dyrker Tabasco peber

March 14

Hvordan man dyrker Tabasco peber

Peber er fantastisk til den lille have. De kan lide varmt vejr og vil give masser af peber for gartneren. Tabasco peber har det store smag og pakke en skarp bite. Når startede, kræver peber lidt vedligeholdelse andre derefter regelmæssig vanding. Tabasco peber vil pifte op ethvert måltid--bare ikke går overbord første gang peberfrugterne er spist. Tabasco peber kan føjes til eddike til at gøre en krydret eddike sauce. Novice gartnere kan starte med peber, da de er nemme at dyrke. Følg vejledningen nedenfor og begynde at høste Tabasco peber.

Instruktioner

Hvordan man dyrker Tabasco peber

•Pick ud af nogle sunde Tabasco peber planter fra en haven butik. Kigge efter sunde planter, der ikke er beskadiget. Ikke alle store haven forhandler vil bære Tabasco peber; Prøv urter festivaler eller lokale landmænd markeder for peber.

•Peppers elsker varmt vejr. Vent, indtil truslen om frost er overstået før plantning. Finde et sted, der modtager fuld sol og er godt drænet. Dyrke jorden og tilføje nogle kompost eller organisk materiale til at berige jorden. En grundlæggende gødning kan også tilføjes til jorden.

•Lad omkring 3 fod mellem peber planter. Giver tilstrækkelig plads vil gøre lugning lettere og vil give peber plads til at vokse. Vand planterne generøst indtil planterne er etableret.

•Kapacitet regelmæssigt i løbet af vækstsæsonen som peber som fugtig jord. Luge jævnligt og befrugte med en kvalitet vegetabilske fødevarer hver to uger. Anvende en barkflis vil hjælpe kontrollere ukrudt og spare på vandet. Afklippet græs gør en stor muld og vil gøde jorden for næste år.

•Pick peber når de når frem til en passende størrelse. Peberfrugterne vil starte green, så gå fra orange til rød. De kan forbruges på ethvert stadium af vækst. Medmindre absolut nødvendige, ikke spray for bugs og nyde peber den organisk måde. Planterne vil producere op til den første frost.

Tips & advarsler

  • Tabasco peber kan også bruges som en prydplante.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com