Hvordan man dyrker tomater på dine dæk

October 19

Du vil lære hvordan man dyrker tomater uden en have ved hjælp af containere.

Instruktioner

•Mix selv dele af sphagnum, Vermiculite og champignon kompost indtil godt blandet. Dette kan gøres ved at sprede blandingen på en tarp, derefter ved hjælp af en rive til at optage. Tilsæt blandingen til hver beholder, indtil tre fjerdedele fuld. Sæt til side resterende blanding.

Anslag dysefastgørelsen fjerne gårdhave stiklinger fra deres emballage ved at vippe dem lidt på deres side og skubbe op fra bunden. Slæbebåd ikke på stilken som du kan bryde sætteplante.

•Sæt en gårdhave sætteplante i midten af hver beholder og tilføje ekstra jord blanding rundt i bunden af hver sætteplante, indtil kun ca 4 til 6 inches af anlægget er eksponeret. Dette vil give mulighed for korrekt rodvækst.

•Sæt din containere i et område med dine dæk, der får mindst 6-8 timer af sollys hver dag og tilføje tomat bure, mens planterne er stadig små til at forhindre lemmer brud på grund af tunge udbytter.

•Kapacitet dine planter hver dag og én gang pr. uge tilføje flydende vegetabilske fødevarer ifølge producentens anvisninger. Når din tomater tænder rød og er moden, forsigtigt plukke fra vinstokken, pas på ikke for at bryde nogen af lemmerne. Ved at følge disse instruktioner vil du have rigelige udbytter uden at optage betydelige mængder tid eller rum.

Tips & advarsler

  • Blossom ende rot er et fælles problem, oftest forårsaget af inkonsekvent vanding. For at forhindre dine tomater fra at blive ødelagt af denne betingelse, gør sikker på vand dagligt og undgå perioder med tørke.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com