Hvordan man dyrker tomater, peberfrugter, agurker i containere

February 16

Hvordan man dyrker tomater, peberfrugter, agurker i containere

Har begrænset eller ingen haverum. Derefter kan container havearbejde være rigtigt for dig.

Instruktioner

•Plants: frø pakke vil give oplysninger om planter er egnet til container havearbejde. De fleste tomater og peberfrugter er.

•Container: Brug en beholder med mindst 12" i diameter og samme højde som diameter. Dette er vigtigt, fordi dette vil forhindre container bliver toptunge. Plastic Potter tilbyder din bedste valg. Du kan også bruge halve Tønder og skæppe kurve. Sørg for du har drænhul i bunden og derefter tilføje en ark af glasfiber skærmen i bunden for at forhindre jord fra vask og indførsel af skadedyr.

•Soil: Jeg anbefaler ikke brug af havejord, som det kan være befængt med pest. Brug en blanding af én del pottemuld, perlite, sphagnum sphagnum og kompost. Tilføje en langsom frigivelse gødning, bone måltid osv. Senere efter planter har angivet bruge kompost te eller mirakel-vokse. Læs min artikel om kompost tea på hvordan man laver og bruge den.

•Det jord til container: fyld beholderen 3/4 fuld. Afhængigt af hvad du plantning sat i stakes eller wire former. Placere planter stakes eller i indersiden af wire former. Vand, hvis jord afregner tilføje jord til det kommer til 3/4" i toppen af beholderen. Sted container var det vil modtage mindst 8 timer i solen hver dag. Undgå at flytte så at rødder ikke vil blive forstyrret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com