Hvordan man dyrker Valley orkideer

April 21

Hvordan man dyrker Valley orkideer

Dalen orkideer har et ry for at være vanskelige at vokse. Det meste af tiden, er det hørt fra gartnere, der har lidt problemer med at bruge deres "green tommelfingre" for at dyrke andre typer af blomstrende planter. Problemet opstår som regel, når generel vedligeholdelse regler for andre blomst arter bruges i omsorg for orkideer. Dalen orkideer kommer i mange varianter, hvoraf nogle er plejet entydigt forskelligt. Som enhver plante, når visse grundlæggende parametre er opfyldt, kan selv disse tropiske skønheder være lokket i blomstrende. Hvis du er ny til orchid care, nødt du bare til at stifte bekendtskab med disse kræsen blomster. Med lidt tid og kræfter, vil dine planter belønne dig med deres smukke og værdsatte blomstrer.

Instruktioner

•Kapacitet din valley orkideer sparsomt og efter type. Fleste af dalen orkideer er "air planter." Disse planter vokser ikke i jorden, men på træer og andre medier. Deres rødder er ofte synlig. Potteplanter orkideer er generelt placeret i et vækstmedium såsom strimlet papir, kork eller lignende. Fordi dens rodsystem gemmer vand så effektivt, er den hurtigste måde at dræbe en orkidé til kingsize det. En af de letteste måder for nybegyndere at lære at vand en orkidé er mentalt gruppere lignende typer og vand efter type.Eksempler:Cattleya, Oncidium og Dendrobium foretrækker tørre fuldstændigt, før der modtager mere vand. Det anbefales, at når disse orkideer er tørre, du fjerne dem forsigtigt fra deres dekorative krukker og tillade dem at sidde i vasken, da vandet kaskader gennem anlægget til ikke mere end 30 sekunder. Sluk for vandet og lad planten løbe så meget som muligt før den returneres til objektbeholderen.Phalaenopsis bør være tilladt at "næsten" tørt ud før bliver vandes. Føle vækstmedium med fingeren. Hvis det føles svampet men ikke udtørret, er der ingen grund til vand.Paphiopedilum og Epidendrum skal holdes let fugtig på alle tidspunkter, så de skulle vandes ikke mere end to gange ugentligt. Husk at pleje instruktioner knyttet til din orkidé ved køb vil tilbyde specifikke oplysninger for dit anlæg vedligeholdelse.

•Maintain fugtighed i nærområder omkring din orkideer. Husk at disse tropiske blomster, og de trives når luften er fugtig (over 40% fugtighed). Mist orchid lejlighedsvis med en sprayflaske eller bruge en luftfugtighed bakke. Luftfugtighed skufferne er lavvandede containere, der er fyldt til toppen med småsten, der er halvvejs fuld af vand. Orkidé sidder på småsten (aldrig direkte rørende vandet), og planten "beslutter" hvor meget fugt til at absorbere.

•Expose dalen orkideer til den korrekte lys. Ved siden af fugt er lys vigtigst for voksende sundt orkideer. Medium lys er bedst. Det betyder, at de fleste orkideer vil kræve lys (nær et vindue) hvor de kan modtage 4 timers eksponering pr. dag. Cattleyas kan tåle op til 6 timer i stærkt sollys. Phalaenopsis orkideer kræver lyse, men indirekte lys.

•Hold valley orkideer på den korrekte temperatur. Gennemsnitlige indre hus temperaturer er normalt gode til disse anlæg, men husk, at der bør være en natlig dråbe ca 10 grader for disse blomster til at blomstre. Dette gælder især af Cattleya orkideer.

Tips & advarsler

  • Udendørs orkideer er bytte for et væld af skadedyr og sygdomme. Find ud af, hvad de lokale trusler i dit område er fra din lokale havearbejde eksperter på en nærliggende haven planteskole, der har specialiseret sig i eksotiske tropiske planter. Mange orkideer er beskadiget under turen hjem fra børnehaven. Hvis det er muligt, have en steady-hånds ven langs der er villige til at holde din orkidé og minimere disharmonisk.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com