Hvordan man dyrker valmuer i Canada

April 18

Hvordan man dyrker valmuer i Canada

Dyrkning af valmuer er en fornøjelig havearbejde opgave, der producerer smuk Valmue blomster. I Canada er det let at vokse og øge de sarte blomster, da den rige jord og gennemsnitlige nedbør give en nødvendig miljø og næringsstoffer. Nøglen er plantning af valmuer i begyndelsen - til medio - spring sæson, og at holde blomsterne fugtig, men ikke for vådt.

Instruktioner

•Pick et område i din have eller omkring dit hjem i Canada, der har ordentligt drænet jord, halv skygge og sol, og hvor jorden en ophold fugtig og rige. Plantning valmuer på en skrå stykke jord er et ideelt område for dem til at vokse. Hvis jorden ikke er meget rig på næringsstoffer, hvor du bor, skal du bruge nogle kompost blandet før plantning af birkes.

•Brug den haven spade til at finkæmme jorden i blomsterbed at skabe en løs jord område, der er omkring 3 inches dyb. Drys birkes direkte på jorden, distancere dem fra hinanden omkring 5 til 9 inches.

•Sprinkle jord let over birkes, omkring en fjerdedel af en tomme dyb, hvis selv dette. De behøver ikke at blive begravet og kan være knapt dækket. Husk at plante birkes i begyndelsen til midten forår. De kan endda blive plantet i slutningen af vinteren hvis sneen smelter og solen er varm.

•Kapacitet hver par dage efter plantning. Da der er gennemsnitlige nedbør i Canada, er dit job at holde jorden fugtig, men ikke overdrevent gennemblødt. Hvis du voksende birkes i ørkenen, vil du være forpligtet til at vande dem dagligt. Gødning er ikke nødvendig, mens voksende valmuer i Canada, da der er som regel nok næringsstoffer i den canadiske jord. Pesticider er også sjældent nødvendigt, men bruge dem hvis skadedyr og bugs begynder at irritere de poppy planter eller spise dem.

•Se for Valmue blomster til kommet op fra jorden. Det tager normalt omkring en uge og et halvt til tre uger. Hvis du ønsker at tynde dem ud, fjerne hver anden Valmue. Tyndere dem vil gøre de resterende valmuer udfylder mere og blive større, men det er ikke nødvendigt at producere smukke valmuer.

•Harvest begynder når kronblade spire, derefter sidste for omkring fem dage eller deromkring. Når kronbladene falder af, er den eneste tilbageværende del af Valmue stilk og sorte frø pod i slutningen. Når disse bælg vokser fedt, de vil begynde at knække åbne. Dette er når du afbrød dem for at høste dem. Du kan gemme de største frø til genbeplantning og holde andre frø til at bruge i madlavningen. Frøene kan føjes til butters, muffins, salater, saucer og kager.

•Replant valmue frø i sent falde efter de samme metoder som de første par skridt. Hvis du ønsker at vente til foråret kan igen du gøre det.

Tips & advarsler

  • Som valmuer kan være giftige og bruges til narkotika formål, tjekke med din lokale myndigheder for at sikre, at de er lovligt at vokse i dit område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com