Hvordan man dyrker vilde æbletræer i kolde klimaer

December 17

Vilde æbletræer er forskellige fra kommercielle æbletræer, idet de ikke er hybrider, og de er mere let vokset fra frø end populære æbletræer ofte fundet i planteskoler. Hvis du bor i et koldt klima, det kan være vanskeligere at plante træer, der vil være solide i din voksende zone, men hvis du holder dig til native vilde æbletræer, du er næsten garanteret et træ, der kan overleve din kolde vintre. Mens dette er sandt, vil nogle kærlig pleje i begyndelsen faser af vækst give dine vilde æbletræer den bedste mulige start.

Instruktioner

• Indsamle æbler fra en lokal vilde æbletræ under frugtsætning. Skær æblerne i halve og hente frø. Placer dem på et stykke bagepapir i en mørk køligt. Lade dem tørre i en måned.

•Fyld din Ziploc taske halvvejs med havejord og placere vilde æble frø i en baggie. Vand indtil jorden er lidt fugtig. Læg posen i køleskabet til tre måneder.

•Plant vilde æble frø på to gange deres dybde i en haven gryde fyldt med pottemuld mix. Vand rigeligt og læg i et solrigt sted. Dække puljen med en plasticpose, der har huller stak i det og holde jorden godt vandes.

•Tag plasticpose når vilde apple tree frø har skudt gennem jorden. Holde puljen på en solrig beliggenhed og vand det liberalt indtil udplantningsplanterne nå tre inches i højden. På det tidspunkt, vand udplantningsplanterne anytime jorden bliver tør at røre.

•Fortsæt vokser din planter i haven puljen, indtil de når 12-inches i højden. Du kan være nødvendigt at adskille dem og omplante dem til nye puljer, som de vokser. Når de er en fod i højden, Begynd hærdning dem ud ved at placere dem uden for længere perioder hver dag, indtil de er udenfor hele tiden.

•Dig et hul stort nok for rodklump af dine æbletræer, placere dem i hullet, skubbe jorden omkring rødderne, vand rigeligt og derefter befrugte ved hjælp af træ gødning. Det er bedst at plante i foråret for at give de unge træer tid at etablere sig i løbet af sommeren

•Skub have andel i jorden i nærheden af din æbletræ og fastgøre den til træet ved hjælp af sejlgarn. Haven bålet vil bidrage til at støtte træet, indtil det er stærk nok til at modstå elementerne på egen hånd.

•Fertilize din vilde æble træ hvert andet år og beskære døde grene ned hvert forår, når grene begynder at bud. Inden for seks år, skal dit træ producerer dejlige vilde æbler for din nydelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com