Hvordan man dyrker vinstokke indendørs

May 13

Hvordan man dyrker vinstokke indendørs

Indendørs plante vinstokke er fantastisk til hjem udsmykning og vil tilføje flot farve til en kedelig værelse. De ser godt spredt ud over et lang spisebord, lagt på tværs af en pejs mantel, placeret på toppen af kabinetter eller hængte op en gelænderet. Vin stueplanter er ekstremt populære, da de er nemme at dyrke og billig at opretholde. Plus, de tilføjer en masse attraktive appel til ethvert rum. Men husk at alle stueplanter er forskellige. Nogle kræver en masse af sollys, mens andre kræver lidt sollys. Med bare lidt forskning og viden, kan du finde den plante, der er perfekt til dit hjem.

Instruktioner

Voksende indendørs vinstokke

•Plant din vinstokke i potter med tallerkener og i en høj kvalitet potning jord. Købe jord med sphagnum sphagnum, vermiculite, perlit, alderen kompost skovprodukter og sand. Hvis den første ingrediens på posen siger "jord", derefter holde sig væk fra det, da det vil tørre ud og bliver meget hårdt.

•Sæt vinstokke hvor de får tilstrækkelig men ikke daylong sollys. Sydvendte værelser med store vinduer altid virker godt for vin planter. Sørg for at dit vindue har nuancer, der kan være lukket for at forhindre planterne fra brændende.

•Kapacitet dine vinstokke. Hvis blade på dine planter begynder at skifte farve, såsom et grønt blad spotting til gyldne, eller dit anlæg ser visne, vand det. Det er bedre at over vandet end at ikke vand overhovedet. De fleste vinstokke sidde på tallerkener, der vil holde overskydende vand og drage det overskydende, når det er nødvendigt.

•Når dine vinstokke. House vinstokke generelt har brug for et flydende anlæg gødning som Miracle Gro. De skal være befrugtet en gang om måneden eller ifølge emballage retninger.

•Prune din plante vinstokke to gange om året. Hvis du ønsker dine vinstokke at få lange, kun sveske misfarvede blade og døde vinstokke. Tøv ikke med at skære det vej tilbage, hvis det er for lang. Skåret i en vinkel med en god beskæring saks. Skæring på et vinkel giver mulighed for bedre cirkulation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com