Hvordan man dyrker vinter frugter & grøntsager i Florida

September 17

Hvordan man dyrker vinter frugter & grøntsager i Florida

Staten Florida har et perfekt klima for voksende grøntsager og frugt i løbet af året, selv i om vinteren. Mens klimaet varierer fra nord til syd og fra indlandet til kysten, tillade de moderate, tropiske temperaturer med masser af sol og regn de fleste planter kan trives. Starte en vinter grøntsag eller en frugt haven er ikke svært, men det vil kræve nogle forberedelse og planlægning så du ved hvad du skal plante og hvornår man skal gøre det.

Instruktioner

•Locate en egnet byggegrund til din vinter køkkenhave ved at vælge en solrig site at får mindst seks timers sol om dagen og har veldrænet jord. Skitsere en plan over haven, så du vil vide, hvor du vil sætte hver type af vegetabilsk.

•Till jord i havejordstykket med en rototiller eller en skovl til at bryde op klumper af jord. Tilføje en organisk kompost, der indeholder kvælstof. Kontrollere jordens pH-værdi med en testkit du kan købe fra en havearbejde levering butik og sørg for, at pH er i den optimale række 5.8 til 6.3. Tilsætte kalk til jorden, hvis det er mindre end en pH på 5,5 ved at blande det med en rorpind eller skovl. Tilføje sure organisk materiale hvis jorden er for basisk, over 7,0.

•Plant vinter grøntsagsfrø som roer mellem September og marts, broccoli mellem September og februar, kål mellem September og januar eller gulerødder mellem oktober og januar. Vand nyplantede frø så at vandet opsuger i jorden mindst 2 inches dyb. Holde jorden fugtig ved vanding efter behov, men at beskytte frø og stiklinger fra for meget vand fra vinterens storme ved at dække plot med plast tarps.

•Indstil, hvilke typer af frugter vil vokse i din særlige klima; mango, papaya, passionsfrugt, kokos og bananer vokser godt i det tropiske klima af south Florida, mens de fleste andre frugter som bær, druer, meloner og frugttræer som orange, lemon, pærer, ferskner og Kakifrugter vil vokse i alle områder af Florida. Vælg typerne af frugt du ønsker og købe frugttræer, bær buske, vinstokke eller melon frø.

•Draw en plan for din frugt have, viser således at området modtager mindst seks eller flere timer af sollys om dagen og forberede jorden med ændringsforslag, hvis test jord at være mangelfuld på næringsstoffer. Plante frugttræer sammen, så de kan cross-fertilize hvis det er nødvendigt; grave et hul på mindst to gange så stor som rodklumpen af træet, skal du placere træ i hul og fyld op med jord, stampemaskiner ned overfladen for at fjerne luft rum. Plant bær buske eller vinstokke i en have espalier eller hegn at klatre på; grave et hul lidt større end beholderen og Placer busk eller vin i hullet, scoop i jorden og tryk ned omkring basen. Plante frugt frøene direkte i jorden efter anvisningerne på pakken. Vandplanter indtil jorden har dyppet i et par inches.

Tips & advarsler

  • Beskytte følsomme frugttræer og bær mod enhver vinter frost ved dækker dem med plast tarps eller plamage Potter for at forebygge nedfrysning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com