Hvordan man dyrker Winter grøntsager i New Zealand

December 13

Køkkenhaver præsentere en chance for at komme ud og nyde luft og jord, og også slå en værdifuld høsten, når tid kommer. Selv om sommeren veggies såsom tomater, peberfrugter og bønner er populære, kan winter gardens også være produktive med kolde-sæson planter som salat, hvidløg og kålroer. Områder som New Zealand, hvor selv de koldeste regionen falder til kun 40 grader Fahrenheit i de kølige måneder, gøre vinteren havearbejde en ligetil proces. Følg den rigtige timing og plante de rigtige grøntsager til en vinter køkkenhave i New Zealand.

Instruktioner

•Start din vinter køkkenhave på det rigtige tidspunkt, baseret på frost datoer i dit område. Planer skal have tid til at modnes før den første frost, så beregne din plantning dato baseret på længden af en plante givet vækstsæson og din egen fall frost. Frostvejr i New Zealand spænder fra April i Alexandra til juni i Auckland, mens veggie modenhed priser spænder fra 40 til 80 dage. Plante efterår og vinter grøntsager starter i januar til marts, henholdsvis.

•Plant grøntsager, der er hårdfør overfor kulde til at sikre deres overlevelse. Dyrke salat, broccoli, rosenkål, grønkål, gulerødder, rødbeder, majroer, forårsløg, persille, koriander, spinat, kålroer, majroer og pastinak, og supplere dem med din yndlings rodfrugter.

•Sæt grøntsager i et sted, hvor de får otte timer i fuld sol hver dag, samt god dræning. Solen er især vigtig i de kolde måneder, når luften og jordbunden temperaturer er lavere. Bland en kombination af halv quick-afløb jord og halvt organisk kompost i top 6 inches af din plantning site, og derefter blande 10-10-10 eller organisk gødning i den øverste tomme af jord. Plante hver sætteplante på sin nødvendige dybde og afstand.

•Kapacitet haven med 2 inches af vand om ugen for at opretholde god jord fugt, men bruge hånd vanding kun som supplement til New Zealand nedbør. Muld haven med 3 til 4 inches af økologiske muld for at bevare jordens varme og fugtighed for planterne. Feed haven med 10-10-10 gødning halvvejs gennem vækstsæsonen.

•Harvest dine grøntsager på deres tidslinje. Rodfrugter vokse og modnes for høst på ethvert punkt mellem plantning og modenhed, mens bush og vin afgrøder vise deres frugt til test. Vedligeholde haven gennem vinteren og genplante det igen i foråret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com