Hvordan man får alger ud af en over jorden Pool

September 23

Hvordan man får alger ud af en over jorden Pool

Grønalger er et fælles problem i over ground swimming pools. Algerne har tendens til at være værst, når du først åbner puljen til svømning sæsonen. Dette er på grund af de ovenfor jorden pool vand sidder alle vinter uden at blive rundsendt eller behandles ordentligt. Det er vigtigt at bekæmpe alger korrekt for at sikre det ikke kommer tilbage i et par dage. Algaecide og klor bruges til bekæmpelse af alger, og kan købes på lokale pool butikker. Når du fjerner og behandle alger i swimmingpoolen, består bevare den rene, klare vand blot af tilføjer klor regelmæssigt og kører den over jorden pool filtreringssystem.

Instruktioner

•Klart fast på alger og snavs fra pool gulv og dæksiden af den over jorden pool ved hjælp af vakuum penslen. Dette vil gøre støvsugning af alger og snavs lettere.

•Tør dine hænder, og tænd filtreringssystem pool; Det bør være placeret uden for den over jorden pool nær skummer. Hook op vacuum vakuum-producentens anvisninger.

•Vacuum pool indtil alle alger og snavs er afhentet fra pool gulvet. Vandet vil være skumle og beskidt fra alger.

•Rens filteret pool hulske og pool. Fjerne kurven fra pool hulske, og tømme den. Åbn affald linjen på filteret pool og tillade vand at køre, indtil det er rent. Luk linjen affald.

•Tilføj en gallon af algaecide og den passende mængde af klor behov, baseret på størrelsen af din over ground swimming pool. Det nødvendige beløb er trykt på flasken med klor. Tillad pool filtreringssystem til at køre, indtil vandet er klart og blåt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com