Hvordan man får Data fra iMeter Solo

June 6

Hvordan man får Data fra iMeter Solo

Smarthome iMeter Solo gør det muligt at måle, spore og overvåge strømforbruget for dine husholdningsapparater. Denne enhed kan hjælpe dig med at afgøre, om du kan spare penge ved at erstatte gamle apparater eller reducere omkostningerne ved hjælp af visse varer mindre hyppigt. Du kan hente og analysere oplysninger såsom elforbruget og gennemsnitlige månedlige udgift ved hjælp af Smarthome's HouseLinc software.

Instruktioner

•Sæt et apparat strømkabel i en stikkontakt på iMeter Solo. Sæt iMeter Solo til en stikkontakt.

•Sæt en USB ledning til iMeter Solo og computeren, og Åbn programmet HouseLinc software på computeren. Henvise til HouseLinc brugsanvisning, hvis du skal installere programmet eller hjælp til at finde, hvor du har det gemt på computeren.

•Klik på ikonet "+" i HouseLinc, klik derefter på fanen "Auto Link" for at vælge den. Klik på knappen "Start". IMeter Solo er nu forbinder med softwaren, og et nedtællingsur vil fortælle dig, hvor meget tid der er tilbage.

•Tryk og hold knappen "Set" på iMeter Solo i tre sekunder, eller indtil det bipper. Navnet på enheden vil nu vises på skærmbilledet HouseLinc. Klik på knappen "OK"; iMeter Solo vil synkronisere med den software, der kan tage et par minutter.

•Vælg iMeter Solo fra Enhedslisten når synkroniseringen er fuldført. Klik på knappen "Kontrol/Status" for at få vist oplysninger om apparatet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com