Hvordan man får en elektrisk Pole på din ejendom

August 17

Hvordan man får en elektrisk Pole på din ejendom

Nogle egenskaber kan ikke have utilities installeret på dem. I disse tilfælde er det nødvendigt at have en elektrisk pole installeret. Processen med at installere en pole er smertefri, og i nogle tilfælde kan være temmelig billigt. Bekostning af installere elledninger skal betales af ejeren. Når installationen er fuldført, opretholde elselskab linjerne. Prisen på installation varierer afhængigt af afstanden mellem ejendommen og den nærmeste elektriske pole.

Instruktioner

Kortindgangsdør lokale el-selskab. De fleste områder har kun én elselskab, der forbinder hver område. Antallet for virksomheden kan findes i områdets telefonbog.

•Spørg kundeservicemedarbejder til at tale med nogen om at installere en elektrisk pole på din ejendom. De vil forbinde dig til den rette afdeling eller mail dig de nødvendige oplysninger.

•Fyld ud og returnere alle formularer, der er sendt til dig. Afvente en retur telefonopkald. Når en person fra departementet konstruktion kontakter dig, vil de informere dig om næste trin i processen.

•Være gebyrer kræves til installationen. Arbejdet vil ikke starte indtil betaling har fundet sted.

Kortindgangsdør departementet konstruktion og informere dem om, at betalingen er sket. Sæt en passende aftale for installationen at begynde. Egenskaben ejer bliver nødt til at blive på lokationen til log hensigtsmæssige papirarbejde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com