Hvordan man får en god brænde fra en Pellet komfur

December 22

Pellet komfur leverer en varm, ensartet varme til et hjem med mindre indsats end er forpligtet til at holde en ild brændende i en pejs eller brændeovn komfur langt. Justere din brændeovn til at producere optimale varme, opretholde en stabil brand og brænde træpiller med en langsom hastighed ved at fifle med det komfur kontrolniveauer og bruge høj kvalitet pellets.

Instruktioner

•Brug den højeste kvalitet træpiller du har råd til. De bedste piller er normalt mærket "premium" klasse, eller noget lignende. Sørg for træpiller du bruger er ikke alt for lange, og ikke klumper sig sammen. Begge situationer kan forårsage problemer med din brændeovn. Hvis du opdager, at et mærke af pellets tendens til at blokere i din snegl, skifte til et andet mærke. Problemet er ofte, med piller og ikke ovnen.

•Rengør ud luft indsugningssystem mindst en gang om måneden ved at trække og skubbe i luft indtag stænger. Dette vil fjerne enhver aske, der er akkumuleret og forhindre tilstopning af luft indsugningssystem. Hvis din brændeovn ikke har stænger til at rense luftkammer, vil det have nogle andre midler til at gøre det. Tjek komfur din pellet manual for den korrekte procedure. Luft skal blandes med træpiller til ilden brænde ordentligt. Hvis din pellet komfur glas bliver beskidt meget hurtigt efter det er renset, er det en indikation af, at du nødt til at rense luft indsugningssystemet.

•Rengør brændeovn og skorsten helt på mindst en gang om året for at ovnen vil være ordentligt udluftet. Bruge en lille piskeris kost eller støvsuger til at fjerne alle aske fra fyrrummet, burnpot, aske skuffen og luft indtag områder. Ren skorstenen ved først at finde rense-out tee, som er en downspout langs skorsten, oftest findes lige bag komfuret. Sæt en spand under tee og derefter twist eller lirke ud fælles landbrugspolitik. Bruge en pellet skorsten børste inde i skorstenen til at fjerne alle løs aske. Børsterne kommer i 3 - og 4-tommers størrelser. Bruge den størrelse, der svarer til din skorsten rør diameter.

•Moderate niveau af pellets vil i brænde puljen. De fleste ovne har høj, medium og lav pellet disbursal niveauer. Høj bruges ofte starte ovnen og i første omgang varme i huset, men niveauet bør derefter sænkes til medium. På det laveste niveau brænder med mange brændeovne, pellets ikke varmt nok for en ren forbrænding medfører. Det er bedst at sænke den komfur termostat, hvis den har en, så at det cykler og slukkes oftere, end at bruge det lave niveau for pellet disbursal.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com