Hvordan man får en trisse at Spin hurtigere

November 29

Hvordan man får en trisse at Spin hurtigere

En trisse system ændrer retningen af magtanvendelse til at løfte et objekt, hvilket til gengæld gør løfte lettere. For eksempel, når manuelt løfte en tung genstand fra gulvet, skal du løfte mod tyngdekraften. En trisse system tillader dig at trække ned på et reb og arbejde med tyngdekraften. Løft bliver lettere med hver ekstra trisse tilføjes remskive system. Mens yderligere remskiver øge hejse afstanden på grund af tilstedeværelsen af ekstra reb, øger du den hastighed, hvormed remskiver spin på grund af den nedsatte kraft nødvendigt at ophæve.

Instruktioner

•Træk alle objekter fra remskive system og fjern rebet.

Hæng en ny trisse ud for eller under den gamle remskive. Placeringen er ligegyldigt, så længe de sidder tæt nok til at slide reb gennem både.

•Measure længden af den gamle reb med et målebånd. Næste, skære et stykke af rebet dobbelt så langt som de gamle reb. Du har brug for ekstra reb til at arbejde med, da du har en ekstra kabeltræk i remskive system.

•Sno reb omkring to remskiver. Hvis de to remskiver sidder i en vertikal aftale, Begynd indpakning den lavere trisse først. Derefter bringe rebet opad og wrap reb omkring den øverste remskive en gang og bringe rebet over til den side, du ønsker at trække. Remskiver til anbragt vandret begynde indpakning det remskive, der sidder overfor den side du skal løfte. I begge situationer, forlade nok slæk i begge ender til at fastgøre objektet og trække.

•Sæt objektet du skal løfte, og trække ned på rebet ved hjælp af omtrent den samme kraft du brugte ved løft med kun en trisse. Da den yderligere trisse reducerer den nødvendige løftekapacitet halve, spin begge remskiver hurtigere. Du skal trække til en længere varighed, men på grund af love om energibesparelser. Afstanden skal løfte objekt doubler, fordi kraften, der er blevet halveret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com