Hvordan man får en Weed gratis græsplæne, når du har ler til jord

June 5

Hvordan man får en Weed gratis græsplæne, når du har ler til jord

Ukrudt kan mar udseendet af enhver græsplæne, og weed-fri turf er både målet og glæde for hver boligejer. Græsplæner vokset i områder med tætte, lerjord, fremsætte et yderligere problem. I stramt komprimeret jorden vanskeliggør trækker ukrudt, og holder græsset i at vokse så overdådigt som det måske i bedre jord. Ukrudtsbekæmpelse i lerjord, er derfor en totrinsproces: fremme sundere væksten af græstørv mens aftagende hold, at ukrudt har på din plæne.

Instruktioner

•IDENTIFY og korrekte mangler i jorden. Et fælles problem med ukrudt-fyldt græsplæner i lerjord er jordpakning, ifølge Brad Pedersen og Bob Mugaas af University of Minnesota forlængelse (UME). Den tætpakkede jord forbyder sund rodvækst af græs, hvilket gør det sparsomme og efterlader masser af plads til ukrudt at rodfæste. Løse problemet ved beluftning plænen. Beluftere, hverken magt eller manuel modeller, kan lejes fra udstyr forsyningsvirksomheder. Maskinerne fjerne små stik af jorden fra græsplænen, som letter jordpakning og giver Græsrødder mere plads til at sprede.

•Når plænen. Ifølge værftet pleje hjemmeside Yardener.com er lerjord tilbøjelige til at være mere komprimeret på grund af sin sammensætning, kombineret med presset fra mund trafik, græsslåning og regn. Komprimeret jord kan ikke effektivt levere nødvendige næringsstoffer til græsplænen, så befrugtning er afgørende. Bedste vækst, anvendelse omkring 4 pounds af kvælstof pr. 1.000 kvadratfod. Dette bør anvendes i tre eller fire programmer i hele vækstsæsonen.

•Tag som mange af ukrudt som muligt. Kommercielle post emergent herbicider sælges specifikt til brug på plæner. Ifølge Pedersen og Mugaas, vil disse produkter dræbe specifikke ukrudt uden at skade græs. Som et alternativ bruge økologiske metoder såsom trække ukrudt eller hælde kogende vand over dem manuelt. Vær forsigtig med den sidstnævnte metode, som vandet vil dræbe enhver plante det rører.

•Ændr din plænepleje praksis. Kulturelle kontrol, ifølge Pedersen og Mugaas, refererer til pleje praksis, der er gunstig for vækst i græsset, men ikke ukrudt. Ud over de foregående trin omfatter kulturelle pleje vanding vaner og ændre din klipning. Hæve vinger på din plæneklipper, så græsset er aldrig klippe kortere end to inches. Dette hjælper med at bevare tiltrængt fugt til rødderne, og afskrækker ukrudtsfrø fra spire. Sikre, at din græsplæne modtager den rette mængde af vand, også. Vand ikke mere end én gang om ugen, og ikke mere end en tomme af vand ad gangen. Sjældne, dybe vanding tilskynder dybere rodvækst af græsset.

•Overseed græsplæne i efteråret. Spredes et fint lag af muld over sparsomme områder af plænen. Drys græsfrø ifølge pakke retninger. Dække med halm og holde jorden fugtig, indtil frøene spirer. Ikke klippe indtil knivene er mindst tre inches lang.

Tips & advarsler

  • Brug herbicid pre emergent i det tidlige forår til at forhindre fremkomsten af mange ukrudt.
  • Altid læse herbicid og gødning produktlabels og følge anvisningerne netop for at sikre børn og kæledyr, samt sundheden for din plæne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com