Hvordan man får et frynsegode Test på Land i Tuftonboro, New Hampshire

March 5

Hvordan man får et frynsegode Test på Land i Tuftonboro, New Hampshire

Før en byggetilladelse vil blive udstedt til et stykke jord, får en entreprenør til at overholde alle lokale, nationale og føderale krav til webstedet og dets påtænkte anvendelse. Et frynsegode eller perc (nedsivning), test er en jord Ingeniørens beretning og er ofte en af de påkrævede prøvninger før tilladelse kan udstedes. En perc test afgør overfladevand evne til at løbe igennem jord og kan faktisk afgøre, om jorden er bygbar på alle baseret på dræning resultater. En perc test er også nødvendig for at designe en Septisk system.

Instruktioner

New Hampshire krav

•Alle onsite nedsivning inspektører skal være certificeret i staten New Hampshire. Certificeringer indebærer vedtagelsen af en skriftlig og jordbund eksamen. Disse state certificeringer betragtes som permanente.

•Ny Hampshire kræver ikke løbende vedligeholdelse inspektioner til at overvåge individuelle septisk systemer.

•Hvis en individuel boligejer vil en perc test, han kan kontakte en hjem bygning inspektør i området eller en tilladt Septisk system designeren. En hurtig søgning på internettet gule sider vil også give en omfattende liste over udbydere. En søgning under "jord landmåling", "jord ingeniør", og "septisk systemer" i New Hampshire online gule sider vil levere over 100 kampe. Priserne varierer lidt baseret på dine særlige placering og ingeniør/firma hyret til at udføre jobbet.

En tillid til lokal ejendomsmægler kan også hjælpe med henvisninger.

•Spørg for en kopi af Ingeniørens licens og kontrollere med Better Business Bureau, på www.bbb.org, til at sikre, at der er nogen klager over den enkelte ingeniør eller virksomheden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com