Hvordan man får et grynet, bebyggede maling kig på møbler

October 2

Hvordan man får et grynet, bebyggede maling kig på møbler

Finish giver møbler grynet, bebyggede maling lag nødlidende appel, som om det er blevet kærligt bruges og restaureret flere gange. Sørgeligt skaber en boede, smarte udseende, der supplerer mange stilarter af indretningen. For at give et godt slidt udseende til et stykke af møbler, vil du har brug for to til fire farver maling. Mens enhver kombination vil arbejde, ser farver, der supplerer eller kontrast hinanden godt bedst ud. Lysere farver på de lavere lag vil aftegne sig bedre under mørkere ydre lag af maling. Herunder automatiseret tørretid, vil du har brug for tre til fem dage til at give dine møbler en bebyggede, grynet udseende.

Instruktioner

•Anvend en slibning blok eller en magt sander med 40-grus sandpapir for at fjerne eventuelle eksisterende maling fra møblerne. Mens du sigter efter en bebyggede udseende, er begyndende på en umalet overflade bedst. Du skal måske bruge et ark med sandpapir svøbt omkring din finger eller foldet i halvdelen til at fjerne maling fra hjørner. Når du har fjernet malingen, skal du bruge 120-sandkorn sandpapir til at udjævne træets overflade.

•Applicer det første lag maling til møbler, ved hjælp af et paintbrush, i et jævnt lag, der dækker alle fritliggende træ. Gøre det muligt malingen til at tørre i det tidspunkt er angivet af fabrikanten. Ren pensel med fortynder. Påfør tre flere lag, ved hjælp af forskellige farver og giver mulighed for hver at tørre, før du anvender det næste lag. Hvis du ønsker en alvorligt grynet konsistens, bland en håndfuld fint sand med det andet lag af maling.

•Våd en klud med fortynder og fjerne en, to eller tre lag af maling på forskellige områder på møblerne. Hjørner, pladser og andre områder, hvor naturlige iført ville forekomme ser bedst ud. Gnide let, kontrollere hvor mange lag maling du afsløre. Fortsætte denne proces, indtil du er tilfreds med udseendet. Alternativt kan du bruge en kniv eller skruetrækker til chip lager maling eller sandpapir til stort set fjerne det. Disse metoder giver en grittier look.

•Tillad fortynder til tørre, derefter dække stykket af møbler med et jævnt lag af maling fugemasse til bevare det udseende, du har oprettet. Følg fugemasse fabrikantens anvisninger på anvendelse og tørretid før ved hjælp af møblerne.

Tips & advarsler

  • Altid arbejde i et godt ventileret område. Hvis du føler dig svimmel eller kvalme, skridt væk fra maling til frisk luft.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com