Hvordan man får stive gardiner til at hænge lige

June 3

Hvordan man får stive gardiner til at hænge lige

Kombinationen af vægt, farve og byggeri bestemmer stort set den formelle eller casual look af gardiner. Tungere stoffer, såsom brokader og gobelin og medium-vægt tekstiler som linned og jacquard, egner sig til formelle design og ofte har særlige foringer til at opretholde deres form. Uanset hvilken stil af gardin du vælger, bestemmer den måde, det hænger fra stangen det færdige udseende af hele rummet. Du ønsker disse gardiner til at hænge lige.

Instruktioner

•Kontrollér draperier hardware, herunder beslagene og stang, til at sikre, at alt er sikkert, og stangen ikke hængende fra vægten af stoffet. Store vinduer skal have et eller to parenteser fordelt jævnt mellem enderne til at støtte stangen på tværs af hele vinduet.

•Undersøg bagsiden af gardiner at sikre at alle gardiner kroge er indsat korrekt. Selv en krog forkert isat kan forårsage en del af gardin til at hænge forkert.

Hæng gardiner og lukke dem helt. Inspicere hems for at bestemme, hvilke afsnit hænger ikke korrekt. Markere alle ulige sektioner med en straight pin eller tøj pin.

•Tag paneler fra den stang, og sted dem på en flad overflade med lavere hem tættest til dig.

Anslag dysefastgørelsen skåret væk enhver pisk syninger, ved hjælp af et søm ripper, på de steder, du har markeret med pinkode eller tøj pin. Pisk hæftetråd er den lille tråd brugt til tack forneden til panelet. Brug en meget skarp søm ripper, og fortsætte fint at undgå at trække hele sømmen eller piercing stoffet.

•Lift hem forsigtigt, og Indsæt en vægt på hvert markeret punkt. Derefter bruge en nål og tråd til at tack det på plads. Sy vægt til bagsiden af panelet kun, sikre det med to til fire Sting. Derefter knude tråden og klip det over knuden. Gentag denne proces for hver vægt.

•Tack hem tilbage på plads, ved hjælp af en blind følgesedlen sting, på hvert punkt, hvor en vægt var indsat, arbejder i et eller to eksisterende masker forbi hver punkt til at sikre hem. Arbejde i de huller, der var tilbage, når du i første omgang fjernes tråd til at opretholde en selv udseende.

•Tryk på hem fladt, ved hjælp af en simpel nedgang og ingen damp ned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com