Hvordan man får udskiftning håndtag til Miele ovne

July 13

Erstatte ødelagte dele til en Miele komfur-- eller vifte--især små dele såsom drejeknapper, er økonomisk. Det er også mere fornuftigt end at bruge et par tænger! Hvis du har en nyere komfur, vil du sandsynligvis finde en præcis udskiftning knop uden besvær. Hvis din brændeovn er en ældre model, kan du nødt til at nøjes med en generisk udskiftning knop. Miele er en General Electric mærke.

Instruktioner

•Locate modelnummeret og serienummeret på din Miele komfur. Disse numre er udskrevet på en lille plade på komfuret. Konsultere GE'S model og serienummer locator diagram (geappliances.com/finder/ranges.htm) for hjælp til at finde numrene på din rækkevidde. Kopiere disse numre ned. Også kontrollere pladen for fremstilling datoen for din brændeovn.

•Look på undersiden af komfur knop at se, hvis en delnummer er trykt på det. Hvis du finder en, skrive det også.

•Visit GE hjemmeside (geapplianceparts.com) og kig til Miele komfur udskiftning knapper. Hvis du har fundet en del antallet på knob, kan du indtaste dette nummer i boksen del nummer søgning. Ellers, navigere til kategorien madlavning produkter og derefter enten Indtast modelnummeret på din Miele rækkevidde eller klik på "Ovn knapper" til at se alle tilgængelige udskiftning knapper. Ofte, især med nyere Miele ovne, vil GE har udskiftning knapper tilgængelige. At skaffe erstatning knapper direkte fra GE er den nemmeste måde at få en eksakt match som din oprindelige Miele komfur knop.

•Opkald GE dele direkte på 1-877-959-8688 eller 1-800-626-2002 til rækkefølge dele, der er ud-af-lager eller ikke opført på hjemmesiden. Være klar til at levere modelnummeret og serienummeret på din Miele komfur.

•Visit en lokal apparat butik, der sælger Miele ovne og dele. Brug din lokale gule sider bibliotek, eller søge på internettet for at finde en i nærheden af dig. For en websøgning, Skriv i "Miele komfur dele" og derefter navnet på din by.

•Prøv lokale hjem forbedring butikker eller discount varehuse. Disse typer af butikker sælger ofte generiske udskiftning knapper, der passer til mange forskellige mærker og modeller af pejse.

•Hvis din brændeovn er meget gamle, så prøv en butik eller et websted, der sælger dele til vintage apparater.

Tips & advarsler

  • Når du går til en butik til butik for Miele udskiftning knapper, bringe den brudte knop langs til at finde den korrekte udskiftning.
  • Hvis du har en ældre Miele komfur og nødt til at prøve en vintage appliance forhandler, tage billeder af din brændeovn til at hjælpe forhandleren identificere den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com