Hvordan man farve koordinere Trim for et hus

September 28

At vælge en trim farve, der koordinerer med dit hjem kan være lidt skræmmende. En nøje udvalgte trim farve kan tilføje klasse og charme til ethvert hus. En lys farve kan bidrage til at gøre en lille hjem til at se større og en mørk farve trim kan hjælpe med at tilføje kontinuitet til et hjem, der er uoverensstemmende på andre måder. Betydningen af dit hjems trim farve må ikke glemmes, men ej heller burde det være årsag til for meget smerte. I sidste ende, skal du vælge den trim farve at de fleste resonerer med den stemning, du håber at skabe inde i dit hjem og være tilfreds med dit valg.

Instruktioner

•Think om dit hus arkitektur. Nogle huse har typisk haft en vis stil af trim i fortiden. Hvis dit hjem har en unik arkitektur design kan det nemmeste at følge retningslinjerne for dit hus trim. For eksempel, har de fleste colonial hjem hvid trim. Hvis du ikke kan lide den traditionelle stil af trim til dit hjem, kan du eksperimentere med en trim farve, der er lignende, men lidt anderledes.

•Look omkring dit nabolag. Vælg din top fem eller 10 favorit boliger i dit kvarter og finde ud af, hvad man vil om deres trim. Tage billeder. Du kan finde nogle boliger, der har lignende farveskemaer som dit hus og være i stand til at replikere dem let. Eller du vil måske bemærke at alle de boliger, du gerne har hvid trim mod et mørkt farvet hjem. Se efter mønstre og se hvad skiller sig ud for dig.

•Look ved firmaet maling forudvalgte farvekombinationer. De fleste maling virksomheder har farveprøver, der viser fem til 10 nuancer af farve, der supplerer hinanden. Du kan vælge en nuance, der er mørkere eller lysere til at supplere dit hus sidespor farve og vide at trimme vil matche.

•Brug et softwareprogram til at afprøve forskellige virtuelle muligheder. At kunne se en virtuel idé om, hvad dit hus ville ligne med forskellige trim muligheder kan være en god assistent i beslutningsprocessen.

•Klippe billeder af magasiner. Find boliger med trim farver, at du nyde eller prøve at sammensætte forskellige billeder for at skabe noget, der appellerer til dig.

•Ansigt for en neutral nuance. Hvis du simpelthen ikke kan beslutte på en trim farve til dit hus, kan du gå med en neutral hvid eller elfenben. Disse farver er standard trim farver, der går med stort set alle farver hjem. De vil se klassiske og være i stand til at ændre, hvis du beslutter du ønsker noget andet ned ad vejen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com