Hvordan man farve kulturperler sten

October 26

Hvordan man farve kulturperler sten

Kulturperler sten er menneskeskabte konkrete sten lavet i en støbeform til at ligne natursten. Almindeligt anvendt som en finer, eller når natursten er for dyrt at skibet, kan kulturperler sten have udseendet af alt fra skifer til marmor. Fordi stenene er dannet ved hjælp af beton, er den oprindelige farve den samme som beton anvendes. Snarere end stenene forbliver på denne måde, du kan plette dem til at ligne de sten du ønsker dem til at repræsentere. Bruger de samme sprøjter bruges til maling overflader, kan du sprøjte stenene med en gennemtrængende plet, der ændrer farven. Pletten skaber udseende du ønsker, mens du sparer penge ved hjælp af kulturperler sten snarere end deres naturlige kolleger.

Instruktioner

•Rengør kulturperler stenen ved hjælp af en svamp og en pH-neutral sæbe til at fjerne snavs eller pletter, der kan interferere med den nye farve ansøgning eller Vis gennem de endelige farver. Brug en konkret affedtningsmiddel anvendt med et krat pensel til at fjerne tunge farvning eller olie på stenene. Skyl sten med vand og lad dem tørre før farvning.

•Sæt afdækningstape langs tilstødende flader eller over nogen af de sten du ønsker at forlade uncolored.

•Mix plet i en spand ved at hælde nuancen i bunden, derefter ved hjælp af en power mixer som en boremaskine med en pagaj til kombinerer komponenterne grundigt. Brug de blanding nøgletal fra pletten fabrikanten til at blande beløb. Fyld en HVLP (høj lydstyrke, lavtryk) sprøjten med pletten blandingen.

•Spray kulturperler stenen med pletten fra en afstand på ca 8 inches. Spray fra toppen af sten overfladen til bunden, arbejder i en back-og-tilbage bevægelse for jævn dækning af overfladen. Ændre størrelsen af pletten anvendes til at justere gennemsigtigheden af farven. Bruge lys lag for gennemskinnelig farve dybde, anvende en mere moderat lagdeling for dybere farvedybder. Tillad pletten 4 timer for at tørre.

•Undersøg sten for farve. Spray på en anden belægning, hvis farven vises ujævne, eller hvis du kræver større pletten dybde. Lad det andet lag tørre i 24 timer.

•Fyld sprøjte med konkret sealer og spray et lag af sealer på stenene. Vente 48 timer, derefter fjerne malertape fra stenene.

Tips & advarsler

  • Vælg en plet specifikt normeret til udendørs brug ved anvendelse til udendørs overflader for at undgå UV-relaterede farve fading.
  • Bære en ansigtsmaske, og beskyttelsesbriller til at undgå indånding eller øjet kontakt med pletten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com