Hvordan man figur armeringsjern

September 13

Hvordan man figur armeringsjern

Bortset fra de mest basale job--hegnspæle, for eksempel--kræver konkrete projekter armeringsjern. Arkitektur planerne omfatter tekniske specifikationer denne stat den passende størrelse af armeringsjern og den største afstand en konkrete arbejder kan adskille to parallelle stænger af armeringsjern. Denne afstand, sammenholdt med den firkantede optagelser af projektet, der bruges til at beregne mængden af armeringsjern kræves for at fuldføre jobbet til Ingeniørens specifikationer. Vurdering armeringsjern kræver konkrete arbejderen til at beregne både vandrette og lodrette armeringsjern, dvs, armeringsjern, der ligger parallelt med jorden og armeringsjern, der er vinkelret.

Instruktioner

Vandrette armeringsjern

•Measure længden af form fodaftryk. For en sidefod, skal du måle hvert ben af fodaftryk. Subtrahere syv inches fra hvert ben. Syv inches forsikre hver ende af armeringsjern tre og en halv inches fra slutningen af fodaftryk. Armeringsjern ender stikker ud af beton er vanskeligt at omgå og farlige. Efter fradrag, tilføje længder af hvert ben sammen. For en pad, simpelthen måle over fra én side til den anden og fratræk syv inches.

•Measure bredde af fodaftryk. For en sidefod, skal du måle afstanden mellem indersiden og ydersiden form. Ikke trække fra bredde måling. For en pad, simpelthen måle afstanden over fodaftryk i den anden retning, vinkelret på din første måling.

•Læs blueprint specifikationerne til at bestemme den påkrævede armeringsjern afstand. Dividere bredden af spec antallet. For eksempel, hvis specs call for én stang af armeringsjern hver 12 inches, så en 2-foden sidefod kræve to stænger kører længden af hvert ben. En 20 af 20 fods pad ville kræve 20 stænger kører på langs og 20 stænger kører i bredden. Hvis dine beregninger ikke producerer et helt tal, runde op. For eksempel, hvis en sidefod kræver en armeringsjern hver fod og bredden er 14 inches, kræver sidefoden to armeringsjern længder.

•Measure højde på puden. Brug af 12-tommer største afstand specifikation eksempel, kræver en 2-fods mur to lag af vandrette armeringsjern. En 3-fods mur kræver tre, og så videre. Nu hvor du har højdemålene, kan du beregne de vertikale armeringsjern krav. Igen, subtrahere syv inches fra højden. Summen er længden af de lodrette armeringsjern. Opdele den samlede længde af fodaftrykket af armeringsjern største afstand spec. For eksempel, for 100 feet i længden, med specs, som opfordrer til en stang hver 12 inches, kræver et fodaftryk 100 lodret armeringsjern.

•Account for overlapning. Armeringsjern stænger er fremstillet i en række forskellige længder. Når to stænger er koblet sammen til at løbe en lang distance, to fødder overlapning er påkrævet. Opdele den samlede længde af din vandret køre af længden af de enkelte stænger og Multiplicer med to. Dette giver dig antallet af to-foot overlapper stænger kræves. Hvis højden på fodaftrykket er længere end længden af de enkelte stænger, skal du foretage de samme beregning for din lodrette stænger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com