Hvordan man figur Cubic Yards af Cement

July 18

Før du lægger en cement gangbro eller indkørsel på din ejendom, skal du finde ud af hvor mange cubic yards af cement du vil få brug for. Den cubic yard er en måling af ikke kun længde og bredde, men i dybde såvel. Du kan tage de ønskede dimensioner din betonplade at ende op med og omdanne disse numre til cubic yards med en lommeregner og et par minutter af din tid.

Instruktioner

•Indstil den samlede tykkelse i inches af cement slab fastlægges. Dette afhænger af typen slab du æglæggende, formålet du æglæggende det for og dine egne præferencer. Divider dette tal med 12 for at konvertere det fra inches til fødder.

•Measure længden og bredden af det område, der skal indeholde din cement. Finde oplysningerne i fødderne.

•Multiply to målinger (længde og bredde) fra trin 2 sammen. Formere produktet af Dybdemålingen (i fødderne) fra trin 1. Den nummer du får er den samlede kubikfod af cement du har brug for dit projekt.

•Divide din trin 3 antallet af 27. Der er 27 kubikfod i 1 cubic yard. Den nummer du får er det cubic yards af cement, der er nødvendige for at fuldføre dit projekt. For eksempel, hvis din dimensioner multipliceret sammen gav dig 1.000 kubikfod, 1.000 divideret med 27 er lig med 37.04 cubic yards af cement.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com