Hvordan man figur eller beregne ordet dækker beløb at købe

March 18

Når det er tid til at købe nye gulvbelægninger, først er det nødvendigt at finde ud af hvor meget underlaget bliver nødvendig. Om det er laminatgulve, vinylgulve eller tæpper, målinger skal tages, at forsikre, at nok matchende gulvbelægning materiale er købt og forhindre købe for meget.

Instruktioner

•Measure i rummet eller værelser for den nye gulvbelægning. Bruge en lang nok målebånd til at nå ud til hele den længste længde af hvert værelse og måle til nærmeste tomme. Ikke tage for reoler eller pejs ildsteder, der går ind i stuen fordi ark varer såsom tæpper, linoleum gulvbelægning og vinyl gulvbelægning vil blive skåret til at passe omkring dem. Måle længden og bredden af ethvert rektangulært eller kvadratisk rum og hvis rummet er underligt formede, bryde det i separate kvadratiske eller rektangulære områder. Figur længde og bredde af hvert særskilt område af ethvert oddly formet rum.

•Kontrollér tegninger af værelserne viser de længde og bredde målinger af hver, hvis flere værelser vil have gulvbelægning installeret. At gøre diagrammer vil hjælpe med at skære ud at skulle remeasure senere og vil være nyttigt, når shopping for underlaget. Mark hvor døråbninger er, at vise, hvordan trafikken flyder gennem rummet. I større værelser, falsning af gulvbelægninger som vinyl ark varer er ofte nødvendig og vide om trafikstrømmen kan hjælpe til at beslutte, hvor disse sømme skal placeres. Gulvbelægninger udvide normalt ind i døråbninger et par inches, så mere længde kaldes i disse områder.

•Calculate de firkantede optagelser af hvert værelse ved at multiplicere længden gange bredde. Ændre tommer beløb i fraktioneret dele af en fod før multiplikation. For eksempel hvis lokalet måler 15 fod, 3 1/2 inches lang, af 10 fod 8 1/4 inches lang, første runde op til den nærmeste tomme at få 15 ft 4 tommer af 10 ft 9 inches. Næste ændre inches til fraktioneret dele af en fod at få: 4 inches er lig med 4/12 eller 1/3 af en fod, og 9 inches er lig med 9/12 eller 3/4 af en fod. Nu gange 15 1/3 tid 10 3/4 for at få 164 10/12 kvadratfod som runder op til 165 kvadratfod. Firkantede optagelser kan bruges, når du køber gulvbelægninger, der kommer i mindre sektioner såsom gulvfliser, hårdttræ gulvbelægning, laminat gulve, bambusparketgulve, korkgulve og vinyl pladser. Husk at finde på at købe mindst 10 procent over mængden af rummets areal til at tillade matchende mønstre og spild.

•Kontrollér bredden af enhver gulvbelægning skal anvendes, der kommer som rullede varer såsom tæpper, linoleum gulvbelægning, og vinyl gulvbelægning. Bredden af ark varer og størrelsen af det rum, de går i, vil afgøre, hvor meget, og som har til at blive købt og hvor meget affald der vil være. Sige rummet er 13 fod bred og 16 ft lang og underlaget kommer i 12 fods bredde. Kører dækken hele bredden vil betyde to 16 fods langture med en søm ene fod fra sidevæg, for en samlet længde af 32 fod 12 ft materiale. Hvis løb ned på længden af værelset, to 13 fods kører vil være nødvendigt med en søm nogle 4 fod fra en lang mur, for en samlet længde på 26 ft af underlaget. I begge tilfælde store mængder af materialet vil være tilovers, så i dette tilfælde en gulvbelægning, der er ikke solgt i ruller kan være en bedre idé. For større værelser, shop for gulvbelægninger, der leveres i bredder, der vil arbejde med rummets størrelse til at give mindre affald og lavere omkostninger. Fælles bredder for roll varer er 10, 12, 16 og 18 fod, med nogle at være svært at finde på de fleste gulvbelægning butikker. Når shopping for gulvbelægning tage room-diagrammer lavet tidligere at være i stand til at sammenligne hvordan forskellige produkter vil arbejde i rummet. Glem ikke om matchende mønstre. Gulvbelægninger med lidt eller ingen mærkbar mønstre vil betyde mindre affald og mere opsparing. Mere materiale er nødvendig, hvis mærkbar mønstre er til stede som stykker bliver nødt til at være linet op til har disse mønstre matche op på hver gulvbelægning stykke.Nedenfor under ressourcer er der hyperlinks til andre artikler om hjem forbedringsprojekter. Venligst vurdere denne artikel og andre, du beslutter dig for at tjekke ud, tak.Alt indhold copyright-beskyttet af Aupoet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com