Hvordan man figur lineær fødder for Log sidespor

September 16

Hvordan man figur lineær fødder for Log sidespor

For at give dit hus udseendet af en log hjem uden bekostning, dække det med loggen sidespor. Bruger sidespor fremstillet af faktiske log runder, kan du opnå en autentisk udseende. Selv hjørnerne kan være udformet med trim stykker kaldet "Logfør enderne" til at fuldende billedet af en log hjem der er umulig at skelne fra den ægte vare.

Instruktioner

•Calculate det samlede areal af alle vægge ved at multiplicere den samlede længde af væggene med deres højde.

•Find området i hvert vindue og dør, tilføje dem og trække at alt fra området samlede til væggene.

•Tilføj 10 procent for at tage højde trim og affald. Det resulterende tal vi kalder W, til vægge.

•Calculate området i væggen trekanter dannet af dit tag gavle. Området i en trekant er længde gange højden divideret med 2. Du behøver ikke at tilføje en procentdel for affald her. Lad os kalde dette nummer G, for gavle.

•Tilføj sammen W + G. Dette giver dig det samlede beløb af sidespor til dit hus i kvadratfod.

•Multiply denne række af den lineære fødder faktor træbeklædningen. Dette tal konverterer størrelsen af området dækkes i antallet af fødder af sidespor behov. Det tager hensyn højden af panelet sidespor og omfanget af overlapning, der er standard for den særlige sidespor.

•Indstil hvor mange trim stykker du har brug for hjørner af dit hus. Disse er falsk hjørne stykker af samme højde som din log sidespor. De gør huset ser autentisk, fordi det har log ender stikker ud i hjørnerne i begge retninger. Først måle den samlede sidespor højde af hjørnet. Dette er afstanden fra bunden af væggen hvor træbeklædningen starter, til toppen af det hjørne, hvor det skærer taget.

Konvertere denne afstand i inches og dividere med højden af den udsatte ansigt af et sidespor panel. De udsatte ansigt sidespor er del af hver sidespor panel, der er synlige, dvs ikke dækket op af overlapningen af andre paneler. For eksempel, hvis din hjørne sidespor højde er 100 inches og din sidespor udsatte ansigt højde er 7 tommer, 100/7 = 12.4. For de fleste hjørne beregninger kan du "runde ned" til det nærmeste hele tal, men check med din leverandør for at være sikker. Så for dette hjørne, skal du trimme 12 stykker. Gør dette for hvert hjørne og tæller resultaterne sammen for det samlede antal trim stykker du skal dække hjørner af dit hus.

•Sæt orden med din leverandør ved at give ham de lineære fødderne af sidespor plus antallet af log ender behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com