Hvordan man figur Out afstanden for forsænket belysning

July 29

Hvordan man figur Out afstanden for forsænket belysning

Forsænket belysning giver dig en subtil lyskilde uden en påtrængende armatur, der kommer i vejen. Boliger af den lampen går op i loftet så armaturet selv er relativt fladt mod loftet. Du er i stand til at installere forsænket belysning, både i ny byggeri eller i en eksisterende hjem. Før du begynder at skære huller og installere forsænket belysning, tage sig tid til at planlægge layoutet. Et funktionelt lys design sikrer området modtager nok lys uden fortrængning loftet med inventar eller overvældende kredsløb.

Instruktioner

•Measure dit værelse hvor forsænket belysning turneringsplaner vil blive installeret. Identificere områderne i rummet hvor du vil placere lysene, især hvis du kun vil installere dem på ét område.

•IDENTIFY formålet med forsænket belysning. Fælles muligheder omfatter generelle belysning, accenting en særlig indretning stykke eller giver opgave belysning over en arbejdsområde. I køkkenet kan du placere forsænket belysning turneringsplaner over en køkkenbordet arbejdsoverflade.

•Calculate antallet af lysarmaturer du er i stand til at placere på kredsløb i rummet. Familien Handyman anbefaler lukke kredsløbet og gå rundt i hjemmet til at identificere alle elementerne på dette kredsløb. Total watt anvendes af inventar på dette kredsløb til at se hvor meget plads du har tilbage. Holde sig til maksimalt 1.440 watt tilsluttet et 15-amp kredsløb og 1.920 watt på en 20-amp kredsløb. Divider de resterende effekt på kredsløbet med antallet watt i hver af forsænket belysning turneringsplaner til at afgøre, hvor mange du er købedygtig placere på dette kredsløb. Rådføre sig med en elektriker, hvis du er usikker.

•Anbring lyser ca 3 fødder i fra væggene. Forsænket lys placeret tættere på væggen oprette et lysere rum fordi lyset bounces off vægge. Placere dem længere væk fra væggene kan oprette mørke pletter langs omkredsen.

•Space lyser for generelle værelse belysning mellem 6 og 14 fødder fra hinanden. Jo større afstand, jo blødere lys, der fylder rummet. Overvej at bruge to separate kredsløb, hvis et kredsløb ikke har plads nok til at rumme antallet lys behov for denne afstand.

•Anbring forsænket belysning turneringsplaner mellem 3 og 4 fødder hvis du bruger dem til opgave belysning over en arbejdsflade. Denne nære afstand øger mængden af lys, der rammer overfladen og eliminerer mørke pletter.

•Brug et målebånd til at identificere den omtrentlige placering af armaturerne baseret på hvordan du planlægger at bruge dem. Læg et stykke af malerens tape eller en anden lyse vare på loftet i hver placering. Se stativ mærker fra gulvet for at få en idé om hvor inventar vil falde. Foretage justeringer som nødvendigt for at foretage layout appellerer til dig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com