Hvordan man figur Out BTUs på min Whirlpool klimaanlægget

March 6

BTU står for British Thermal Unit og det er kølekapacitet af klimaanlægget. Før du køber en air condition, skal du finde ud af mængden af BTUs i klimaanlægget, så det kan passende køle det område, du ønsker. Køling et stort rum kræver et højere antal BTUs, og hvis et værelse modtager en masse af sollys eller har en brændeovn vil det kræve en air condition med et endnu større BTU rating til at holde plads på en kølig temperatur. Navnet på og beskrivelsen af klimaanlægget Whirlpool omfatter normalt BTU antallet, men når det ikke der er andre muligheder for at finde ud af BTU'S.

Instruktioner

•Kontrollér model af din klimaanlægget stemplet på udstyr. Gøre et notat af modelnummeret og serienummeret på din air conditioner.

•Look over enheden nøje og se, om oplysningerne BTU er stemplet eller markeret et sted på Whirlpool air condition.

•Kontrollér manualen for din airconditionanlægget. Manualen om dit whirlpool air conditioner vil give antallet af BTUs i modellen af dit Whirlpool klimaanlægget.

•Log på Whirlpool hjemmeside hvis du ikke har en manual. Kontroller afsnittet produkt under computerrummet klimaanlæg. Du vil finde BTU detaljerne i din model af klimaanlægget på hjemmesiden. Du kan også e-mail Whirlpool ved at udfylde e-mail formularen herunder modelnummeret og serienummeret på din air conditioner.

Tips & advarsler

  • Du bør aldrig placere en air condition i et værelse uden første fastlæggelse af, om dens BTU output er stor nok til at køle rummet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com