Hvordan man figur Out som Circuit Breaker er som, hvis ikke mærket

November 26

Hvordan man figur Out som Circuit Breaker er som, hvis ikke mærket

Når du har brug at slukke for en elektrisk beholder, nødt du til at vide, hvilke circuit breaker bør du skifte til positionen "off" i boksen breaker. I en perfekt verden, ville alle afbrydere være nøjagtigt og læseligt mærket brugere. Alligevel, mange gange der er ingen fingerpeg om, hvilke circuit breaker styrer hvilke outlet. Hvis du investere lidt tid og hverve en hjælper, kan du mærke alle breakers i ét slag, så du ikke nogensinde skal forespørge over hvilke parameter bør du vende igen.

Instruktioner

•Draw grundplaner af dit hjem eller forretning og mark placeringen af alle lys og elektriske beholdere. Husk at mærke garagen og udendørs områder. Spørge nogen til at hjælpe dig med at identificere hver circuit breaker. Give dem en håndholdt radio, mens du holder den anden, således at du kan kommunikere med hinanden under opgaven.

•Drej på lys i alle rum i dit hjem, så at hjælperen kan lettere identificere hvilke breaker du har slået fra. Husk at tænde for afbrydere, der er tilsluttet stikkontakter. Giv din hjælper en lille apparat som et digitalt ur til stikket i beholdere til at teste for magt, samt gulv-planer og en blyant.

•Åbn døren af circuit breaker box og begynde med den første breaker på toppen af rækken. Kommunikere til din hjælper, via radio, at du skal vende den første breaker. Spørg din hjælper til at fortælle dig placeringen af lys eller lys, der gik ud. Hjælperen bliver også nødt til at teste hver outlet i rummet ved at tilslutte den lille apparat. Har din hjælper skrive et "1" på hver lys og beholder i planerne, der er tilsluttet breaker No. 1.

•Tear off et lille stykke afdækningstape og placere den ved siden af breaker og skrive i permanent markør, den placering, der er tilsluttet den første breaker. Du kan også skrive direkte på boksen breaker, hvis du ikke ønsker at bruge tape.

•Tænd for breaker tilbage til "på" position. Din partner kan vise sig nogen lys i rummet, hvis han har dem markeret på planerne.

•Fortsæt flipping breakers og mærkning dem som hjælperen identificerer, hvor magten er blevet suspenderet. Hvis hjælperen ikke kan umiddelbart identificere en placering, som breaker er tilsluttet, markere området ved siden af breaker med et stykke tape eller en lille prik fra markør og komme tilbage til det når du er færdig med at identificere resten af circuit breakers. Du kan derefter se på planerne og bruge magt udelukkelsesmetoden til at finde ud af, hvilken placering går med breaker pågældende.

Tips & advarsler

  • Hvis du arbejder på din egen, flipping breakers og gå til hver enkelt lokation, efterlade en note på boksen at advare enhver, der måtte komme hjem, arbejder du på at identificere breakers. Dette er så de ikke vil vende breaker tilbage på og afbryde dit arbejde.
  • Laminat de markerede planer og tape dem til boksen breaker for fremtidige identifikation. Selvom du har markeret den generelle placering, der hver breaker er tilsluttet, give planerne mere detaljerede oplysninger om specifikke lys og forretninger.
  • Ikke nå i bag panelet breaker når du arbejder i boksen breaker. Kun flip centralerne. Der er live elektricitet tilbage der, og du kunne opretholde skade.
  • Denne proces kan tage flere timer, afhængigt af hvor mange lys og beholdere dit hjem eller forretning tilfældigvis har. Du kan spare en masse tid ved at arbejde med en anden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com