Hvordan man finder en bikube i min Orange træ

March 11

Hvordan man finder en bikube i min Orange træ

Hvis din orange træ har en usædvanlig mængde bier, måske er der en hive eller reden i træet. Før du forsøger at finde bikuben, afgøre, om dette er det rigtige job for dig. Hvis du er allergisk over for bier, kan det være bedst at overlade til en anden, som en professionel. Selv en mild bee allergi kan være alvorlige, hvis stukket af en masse af bier. Hvis du beslutter at finde beehive dig selv, gøre det forsigtigt og varsomt.

Instruktioner

•Observe appelsintræ langvejs fra med et par kikkert. Prøve at lokalisere, hvor størstedelen af bier flyver. Prøv også at finde fly-vejs--den sti, som bierne normalt tage ind og ud af træet til deres bistade. Du kan muligvis selv se beehive med kikkerten uden nogensinde at komme tæt på træet.

•Beskyt så meget af huden som muligt, såsom ved at bære lange bukser, en lang skjorte, Halstørklæde, handsker, hat, beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske. Dette kan hjælpe med at beskytte dig, hvis en bi forsøger at stikke dig, eller hvis bierne sværmer.

•Walk langsomt mod træet, scanning for hiven og koncentrere sig om området hvor så fleste af bier. Ikke lave nogen pludselige bevægelser, herunder med dine arme. Som du komme tættere på træet, bør du kunne se hvor bistadet er placeret, måske i nook mellem stammen og en gren.

Tips & advarsler

  • Bistik har potentiale til at forårsage anafylaktisk shock (anafylaksi), selv til dem, der tror de har en allergi.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com