Hvordan man finder en god tagdækning selskab

January 25

Hvordan man finder en god tagdækning selskab

Dit hjem er sikkert din største investering. Det første skridt i at beskytte denne investering er at have et godt tag. Når taget begynder at gå, finde en kvalificeret, pålidelig Tagdækker. Sjuskede arbejde vil sætte huset på risiko og kunne såre din endelige videresalg.

Instruktioner

At finde en kvalificeret Tagdækker

•Spørg for henvisninger fra venner eller bekendte, der har haft tagdækning gjort for nylig. De kan styre dig, godt tagdækkere og fra katastrofer. Drevet af deres huse at se på arbejdet selv. Quiz dem på processen, omkostninger og problemer, de står over for. Et centralt spørgsmål er, hvordan Tagdækker behandlet klager. Få henvisning er blot et udgangspunkt, men. Du stadig nødt til at evaluere Tagdækker. Problemer, der ikke opstår på din vens job måske dukker op på jeres.

•Søge for tagdækkere i dit område gennem nationale tagdækning Contractors Association (NRCA). Gå til deres hjemmeside (Se Reference 1) og skriv din adresse at finde tagdækkere i dit område. NRCA giver dig med et regneark, der vil hjælpe dig med at træffe et valg. Regnearket omfatter ting som års erfaring, år trading under at firmanavn og retssager mod virksomheden. Det vil også bekræfte, om virksomheden har forsikring og de rigtige licenser til arbejde i dit område og vil detalje de materialer, det bruger og garantier det tilbyder (Se Reference 2).

• Bekræft Tagdækker har forsikring. Hvis kontrahenten hævder, at forsikring er ikke nødvendig, eller er villig til at underskrive en kontrakt, der angiver, at ulykker er hans ansvar---gå et sted ellers. Du vil vinden med at betale hvis nogen kommer til skade. Beskytte dig selv og din investering ved at få forsikringscertifikater fra selskabet og derefter kalde den forsikring firm for at bekræfte dækning.

•Find hjem renovators i dit område og spørge dem for henvisninger. House svømmefødder køber hjem, forbedre dem og sælge dem straks med fortjeneste. Som sådan, de er tastet ind i pålidelige tagdækkere og de har sikkert set den samme Tagdækker gøre mange arbejdspladser. Den slags reference er værdifulde. Lufferne er svære at finde, fordi de er uafhængige spiritus, arbejder for sig selv, men de gør arbejdet med Realtors. Det bedste sted at finde en flipper er at bede en ejendomsmæglers for en reference.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com