Hvordan man finder en hjem Design konsulent

January 26

Hjem design konsulent tilbyder en række projekteringsydelser, fra input på konstruktion for at omarrangere eksisterende møbler. De fleste designere fokus primært på Boligindretning. En designer normalt mødes med kunden at vurdere sit behov, så danner en plan for design og et budgetoverslag. Designeren udfører design, koordinere entreprenører, arkitekter og andre arbejdstagere efter behov. Nogle designere specialiserer sig i bestemte design stilarter eller tilgange, såsom miljøet eller grønne design.

Instruktioner

•Spørg venner og naboer for anbefalinger. Hvis du kan lide deres indretning, og de havde en tilfredsstillende oplevelse med deres konsulent, er chancerne gode, at du vil kunne lide designeren.

•Visit lokale designer showrooms til at få en fornemmelse af deres stil. Bede om at se eksempler på deres arbejde og få et overslag over omkostninger for projektet. Mange design virksomheder har mere end en in-house designer, så hvis du kan lide firmaet men ikke føler sig trygge med en designer, bede til at mødes med en anden.

•Visit model hjem og åbne huse. Designerne forlade undertiden kort eller litteratur på homes de design. Hvis du kan lide indretningen, kontakt designeren.

•Visit American Society for indretningsarkitekter hjemmeside. Samfundet har henvisning og tilsvarende tjenester for deres akkrediterede designere, samt design artikler og andre nyttige ressourcer.

Tips & advarsler

  • Vælg en designer, der er villig til at lade du har så meget input som du er komfortabel med på projektet. Sørg for din smag og præferencer er en del af det færdige design.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com