Hvordan man finder en kølemiddel lækage i en AC System

September 21

Luftkonditioneringsanlæg, der fungerer ved hjælp af kølemiddel, undertiden kendt af ældre udtrykket "Freon," som er et stof, der fordamper ved meget lavt tryk niveauer. Dette skaber et system, der bruger den kølende effekt af fordampning og distribuerer den køligere luft overalt i et space, så komprimerer kølemiddel igen til genbrug mens udvisning varmen fra den omvendte fordampning proces til udendørs. AC-systemer konstant genbruge deres kølemiddel forsyning, holde stof ud af miljøet og kræver kølemiddel til at fungere på alle. Af disse grunde udgør en kølemiddel lækage et stort problem for et AC-system.

Instruktioner

•Tag dit køretøj til en EPA-certificeret tekniker eller bringe en tekniker til dit hus eller en bygning en bygning air conditioning system. Aircondition eller køretøjet teknikere besidder allerede den uddannelse og udstyr til at få adgang til behovene i en AC system og til at finde eventuelle lækager. De kan anbefale fylde kølemiddel levering eller helt dræne hele systemet og genpåfyldning det. Brug af en tekniker giver fordelene ved erfaring og også den tekniker evne til korrekt genbruge kølemiddel for hele systemet afløb.

•Find et kølemiddel læk på din egen ved at første købe udstyr, som registrerer AC lækager. De tre mest almindelige indstillinger er elektroniske kølemiddel lækage detektorer, ultralyd lækage detektorer og ultraviolet farvestof lækage detektorer. Et værksted typisk beskæftiger farvestof lækage detektor og personlige brugere bruger normalt elektroniske detektorer, selv om alle tre vil finde en AC lækage for enhver bruger.

•Brug beskyttelsesbriller, som fuldt ud dækker øjnene, når du arbejder med kølemiddel. Kølemiddel fryser fugt på dine øjne og er usundt ved kontakt med huden så godt. Øjenkontakt, søge øjeblikkelig lægehjælp.

•Drej den elektroniske lækage detektor på og flytte sensoren omkring AC-systemet. Disse detektorer netop finde ikke en lækage område, men de vil indsnævre mulighederne og følsomhed på maskinen kan justeres for at komme tættere på lækagen. Når de søger en lækage, skal du flytte detektoren til områder under AC enhed da kølemiddel vejer mere end luft. Når det generelle område er beliggende, afslutte en klud eller klamre wrap over området og passerer en detektor over det igen. Hvis detektoren stopper med angivelse af det vil sige har fundet en lækage efter indpakning et område, så du ved, at området indpakket er kilde til lækagen.

•Kontrollér, at AC-systemet er presset mens du bruger ultralyd lækage detektor, som dette værktøj kræver pres fra AC-system til at høre den kølemiddel siver ud. Da dette værktøj fungerer ud af lyden, fjerne alle baggrundsstøj for med detektoren for at fungere korrekt. Dette gør den ultrasonic detektor upraktisk til brug på en støjende auto shop, men perfekt levedygtigt som et hjem brug værktøj, selv om det er den dyreste løsning.

•Purchase et hele kit for ultraviolet farvestof lækage detektor som kits omfatter de nødvendige materialer af en ultraviolet lampe, UV lommelygte, UV dye injektor, UV dye og sikkerhedsbriller. Denne metode virker ved første indblæsning af ultraviolet farvestof i aircondition-systemet gennem det samme åbne dette kølemiddel indsprøjtes. Dette farvestoffer kølemiddel. Du skal køre AC og afvente farvestof til at arbejde sig vej gennem systemet og begynde siver ud med kølemiddel. Når dette sker er det nemt at finde det præcise punkt af lækage af skinnende UV lommelygte på aircondition-systemet og finde de glødende lækage, men denne metode giver en masse rod på grund af farvestoffet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com