Hvordan man finder en loftlampe til badeværelse varme

July 18

Hvordan man finder en loftlampe til badeværelse varme

Badeværelse loft armaturer kan øge skønhed af en værelse mens også lysende på badeværelset. Der findes flere forskellige typer af Loftlamper, der også kan levere varme til badeværelset. Mens disse er normalt sværere at finde og dyrere end traditionelle Loftlamper, kan de findes ved at følge et par enkle trin.

Instruktioner

•Visit din lokale hardware eller hjem forbedring butik. Hardware eller hjem forbedring butikker som Ace Hardware og The Home Depot bære loft armaturer til badeværelse varme. Hjemstedsremisen sælger en Hunter lyser-varme loftlampe (og andre) for så lidt som $109.00 hver. Hvis din lokale hardware butik ikke bærer Loftlamper badeværelse varme, bede en salgsrepræsentant om de kan anbefale et sted for dig at købe en.

•Find en loftlampe for badeværelse varme online. Mange online hjem forbedring butikker bære loft armaturer til badeværelse varme. En sådan butik er fixtureuniverse.com. På armaturet univers kan du købe en deluxe varmelegeme kombination loftlampe for $246.00. Anden websites at bærer loft armaturer til badeværelse varme omfatter comfortmarket.com og arcadianlighting.com.

Kortindgangsdør en tillid til indretningsarkitekt til at finde en loftlampe for badeværelse varme. En indretningsarkitekt vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type af loftlampe ville gå bedst med dit badeværelse indretning og de vil lade dig vide, hvor du kan købe den perfekte loftlampe. Hvis du ikke har i øjeblikket en indretningsarkitekt, spørge familiemedlemmer eller venner, hvis de kan anbefale nogen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com