Hvordan man finder en lugt i huset

July 30

Det sker for alle på et tidspunkt--noget i dit hus begynder at lugte, og du kan ikke fortælle, hvor lugten kommer fra. Som tiden går, bliver lugten værre, og snart din hele huset oser, kommercialisering af det langt vanskeligere at finde. Hvis du ønsker at finde en lugt, du har brug at gøre det på en meget konkret måde at identificere årsagen til problemet.

Instruktioner

•Start med de sædvanlige mistænkte. Kontrollere skraldespande i dit hjem, samt en renovationsafgifter og dit køleskab. Rådnende fødevarer venstre i køleskabet eller i en skraldespand kan hurtigt gøre hele dit hus kan lugte, så tjek disse områder for at forsøge at finde kilden til lugten.

•Kontrollér forbindelsen septiktank. Hvis du lugte rådne æg hele dit hjem, kan din septiktank sikkerhedskopiering og forårsager lugt at indtaste dit hjem i forskellige områder, som gennem afløb i dit badeværelse. Har din septiktank linjer kontrolleres for at sikre alt fungerer som det skal.

•Ansigt rum til rum i dit hjem, at gøre et notat af styrken af lugten, som du rejser. Jo stærkere lugten bliver, jo tættere du er til sin oprindelse. Check i kabinetter og skabe for meldug og andre mærkelige og irriterende lugt.

•Walk omkring omkredsen af dit hjem tjekke for døde dyr. Hvis dine vinduer er åbne, kan lugten ikke komme fra i dit hjem, selvom du kan lugte det indendørs. Hvis et dyr døde udenfor ved siden af et vindue, kunne lugten invadere hele dit hus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com