Hvordan man finder en moden agurk

February 20

Hvordan man finder en moden agurk

Nøglen til en stor parabol er store ingredienser. Uanset om du gør pickles, en salat eller agurk finger sandwich, en god grøntsag er afgørende. Overmodne agurker bliver bitter og grødet. Et par træk markerer en agurk, når det er ideel til at spise. De samme grundlæggende regler gælder hvis du grave gennem din have eller bin på købmand.

Instruktioner

•Look på agurken. For sorter de fleste amerikanere er bekendt med--regelmæssig agurker, dansk agurker og bejdsning agurker--huden bør være medium til mørk grøn. Gule striber eller en gul skær indikerer, at det er overmoden.

•Pick agurk op. Være opmærksom på sin figur. Hvis det er federe i midten end nær ender det er fuld af frø og kødet har sandsynligvis ikke meget smag. Selv om en 5-tommer agurk kan være bare moden som en 15-tommer agurk, Husk på, at jo mindre det er, de færre frø vil have. Sørg for huden er glat og intakt, og ikke har nogen rynker.

•Squeeze agurk let. En moden agurk bliver fast at røre. Sørg for der er ikke nogen rørstrømsk steder, da dette kan indikere, at det er overmoden.

Tips & advarsler

  • Ofte, er købmand agurker vokset. Du bør skræl dem før du spiser dem. Dog huden indeholder a-vitamin, så prøv at vokse din egen agurker eller købe dem unwaxed. Disse mister fugt hurtigt, så pak dem ind i plast til opbevaring.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com