Hvordan man finder en sikring på en mikrobølgeovn

October 9

En mikrobølgeovn består af flere komponenter, og hvis nogen af disse komponenter bryde, kan det medføre nogle funktioner i mikrobølgeovnen til at stoppe med at arbejde. Hvis mikrobølgeovnen ophører med at fungere på alle, det kan skyldes en lille komponent: sikringen. Sikringen af en mikrobølgeovn kan brænde ud på ethvert tidspunkt, især efter års brug. Når det sker, afbrydes mikroovn kører. Udskiftning af sikringen vil returnere mikrobølgeovnen til orden.

Instruktioner

•Tag mikroovn fra stikkontakten. Åbn døren til mikrobølgeovnen og fjerne turn plade.

•Drej mikrobølgeovn på sin front på en blød overflade så at enhedens bagside vender opad. Fjerne nogen skruer omkring de udvendige kanter af metal mikrobølgeovn tilbage og træk metal tilbage ud af enheden.

•Følg netledningen at se, hvor det træder enheden. Netledningen generelt ender på en boxed område af den enhed, som indeholder flere komponenter, herunder sikringen.

•Find komponenten klar, cylinderformet glas, der ligner en lang pære. Dette er mikrobølgeovn sikring. Hvis sikringen er i stand, skal det være helt tydeligt; en beskadiget fuse vises sort eller brun.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil ændre lunte på en mikrobølgeovn, trække omhyggeligt på den gamle sikring indtil begge ender kommer fri af salen, hvor det holdes. Når du fjerner den gamle sikring, linje enderne af en ny sikring op med top og bund af sikringen kammer og Tryk sikringsholderen forsigtigt mod mikroovn til pop det på plads.
  • Prøv ikke at røre andre komponenter i mikrobølgeovnen mens udkig sikringen. Du kan løsne ledninger eller forbindelser, der kan forårsage mikrobølgeovn til at stoppe med at arbejde.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com