Hvordan man finder et hjem i Palm Harbor, Florida

April 1

Palm Harbor er et stort fællesskab udenfor Clearwater, Florida, på vestkysten af staten. Det var oprindeligt beregnet til at være en by i sin egen ret, men det gjorde ikke arbejde. Men med flere store byer, området boomede alligevel og har tusindvis af beboere. Så hvis du er på udkig efter et hjem i området, der er en god chance for vil du finde noget til din smag.

Instruktioner

•Vælg områder du foretrækker at leve. Tage i betragtning skole placeringer eller nærliggende bekvemmeligheder, hvis du foretrækker, eller se på områder, der er tættere på vandet.

•Ride rundt i området og kig til huse, der er til salg. Med Clearwater tæt ved, der er en masse mennesker, der bor i området og huse gå til salg regelmæssigt. Vælg kvarterer, du kan lide og tjekke dem ud først.

•Pick lokale ejendomsmægler løbesedler og magasiner og gennemgå dem. Du kan finde disse normalt uden for restauranter, hotel lobbyer og i nærbutikker.

•Look online. Gå til en national real estate hjemmeside og skriv i Palm Harbor, Florida, som placering i søgeværktøjet. Mere end sandsynligt, der er andre muligheder for at indsnævre din søgning som prisklasse, antal bed værelser, med eller uden garage m.fl. Vælg hvad du gerne og klik på søgeknappen. Gennemgå resultaterne.

Kortindgangsdør ejendomsmægleren noteret på et hjem til salg skilt, magasin tilføje eller websted notering og planlægge en tid at se på huset. Hvis du ikke synes at finde et hus du indkvartering, kontakte en agent og bede om hjælp til at finde et hjem. Se gennem programoversigter og besøge hjem, indtil du finder en, der passer til dine behov.

Tips & advarsler

  • Træffe afgørelse om et budget inden du søger, så du ved, hvad er helt ude af din prisklasse. Der er ingen grund til at falde i kærlighed med noget, du ikke kan købe. At få din finansiering gjort først vil hjælpe flytte processen og lade dig vide, hvor meget hus kan du købe.
  • Har en checkliste over must haves og absolut ikke ønsker. Mærkning på listen for hvert hus vil hjælpe dig huske de huse, man ser på og de vigtigste funktioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com