Hvordan man finder EU entreprenører

January 5

Hvis du er i markedet for at have remodeling gjort på dit hjem eller forretningssted, er leje en union entreprenør en mulighed. Unionens entreprenører er en del af en national labor organization--elektrikere er en del af den internationale broderskab af elektriske arbejdstagere blikkenslagere er en del af blikkenslagere og montører Union. Der er fagforeninger for de fleste brancher og mange erhverv. EU-medlemmer skal være uddannet og overholde Unionens retningslinjer under alle arbejdspladser. Du kan finde oplysninger om Unionens entreprenører, online eller i deres lokale hovedkvarter.

Instruktioner

•Ansigt til Unionens lokale hovedkvarter. Hvis du bor i en storby, er odds der er en lokal--en gren, der repræsenterer medlemmer inden - for forskellige entreprenører. Lokale Union 597 af Chicago montører, for eksempel repræsenterer 6.000 rørsystem fagfolk, ifølge sin hjemmeside. Det lokale hovedkvarter kan give dig en liste over union entreprenører i dit område.

•Visit Unions.org hjemmeside (Se ressourcer). Skriv navnet på Unionen eller din lokale bynavn eller postnummer i boksene øverst i skærmen og klik på "Søg." Gennemse listen over resultater, indtil du finder navnet på en union, der gør typen arbejde du har brug for, og klik for at finde entreprenører. Du kan også vælge en kategori fra listen "Union kreditorer" i venstre side af siden. For eksempel, hvis du leder efter byggeriet relaterede union entreprenører, klik på "Opførelse."

•Brug Sammenslutningen for Union entreprenør hjemmeside (TAUC). TAUC hjemmeside giver du til specifikt search for en entreprenør baseret på staten, virksomhedens navn eller type af arbejde at entreprenøren gør. Angiv så mange oplysninger som du kan (i det mindste den state til at indsnævre søgeresultaterne til Unionens entreprenører i dit område) og klik på "Søg."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com