Hvordan man finpudse granit til at slippe af med glansfuldhed

September 5

Granit leveres i en bred vifte af farver, toner og størrelser, men en fælles træk forener materialet: den "shiny" poleret overflade område, der ofte præsenterer en dateret, ud-af-stil look i badeværelser eller glatte vejbaner på gulv. For gør-det-selv er slibning overfladearealet af skinnende granit den nemmeste, sikreste og billigste tilgang til at fjerne uønskede glansfuldhed.

Instruktioner

•Tag møbler og husholdningsartikler elementer fra arbejdsområdet. Dække møbler i nærliggende værelser med plast eller en malers dråbe klud. Købe eller leje en elektrisk palm eller rystepudser. Købe flere gryn af sandpapir, begyndende med 100-grus, i 100-grus intervaller op til 1500-grus. Anbringe sandpapir til rystepudser efter fabrikantens anvisninger.

•Start ud slibning overfladen af granit med 100-sandkorn sandpapir indtil en ensartet, grynet, upoleret eller "finpudset" overflade er opnået. Bekræfte, at størstedelen af shininess er blevet fjernet og manuelt sand hjørner eller svære at nå steder med enkelte stykker af sandpapir.

•Vacuum overskydende støv og sediment fra arbejdsområde og overfladen af granit, ved hjælp af en Shop-Vac. fortsætte slibning, denne gang med 200-sandkorn sandpapir. Opnå en ensartet overflade glans med 200-sandkorn sandpapir. Hånd-sand hjørner og svære at nå områder. Vakuum op overskydende støv og sediment.

•Fortsæt slibning processen med 300-sandkorn sandpapir, bevæger sig op i gryn, støvsugning mellem hvert interval. Kontroller, at svære at nå områder er i overensstemmelse med resten af arbejdsområdet. Afgøre, hvilke sandpapir grus leverer den ønskede slebet overflade endelige resultat. For eksempel, kan blødere granitten kræve slibning op til kun 800 gryn, mens tættere granit kan kræve op til 1500-sandkorn sandpapir.

•Rengør alle støv og sediment fra overfladen af granit. Anvende en sten forstærker eller fugemasse til overfladen til at frastøde farvning og til at bringe farver i den granit overflade. Test gælder forstærker i en inconspicuous område eller på en prøve først. Rådfør dig med en professionel for den bedste sealer/forstærker produkt til dit særlige materiale.

Tips & advarsler

  • Ikke forsegle eller forbedre finpudsede granit uden først at teste i en inconspicuous område. Altid bære en støv maske og øjet beskyttelse, når slibning granit.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com