Hvordan man fjerne oliefiltre på en Toro Rider plæneklipper

February 10

Ændre olie regelmæssigt i din Toro hjælper plæneklipper til at holde motoren kører effektivt. Toro ridning slåmaskiner bruge Kohler motorer, og nogle af dem har et filter til at fjerne urenheder fra olie inde i motoren. Det er nødvendigt at fjerne oliefilter i din Toro ridning plæneklipper til at erstatte det med en ny, når du gør din olieskift. Før du fjerner oliefilter, skal du dog først dræn olien.

Instruktioner

•Sæt Toro maskinen på en plan overflade, og sluk motoren. Trække nøglen fra tændingen. Hæve kølerhjelmen af Toro plæneklipperen, og fjerne olie fylde cap og oliepinden fra motoren.

•Træk off beskyttelseshætten fra slutningen af afløb oliehavn--på højre side af motoren. Oliefilter er på samme side af motoren. Skubbe olie afløb rør over ende af afløbet port. Placer en fangst container på jorden, og rute den åbne ende af afløbet røret over beholderen.

•Skub afløb port mod motoren, drej den mod uret og trække det til at olien kan dræne fra Toro plæneklipper. Når olien afløb, skubbe afløb rør indad, og drej det med uret for at lukke afløbet. Fjerne olie afløb rør, og tørre op spildt olie med en klud.

•Reposition fangst beholderen under oliefilter. Forstå filteret med to hænder, og rotere det mod uret for at løsne det fra motoren. Dreje det mod uret med den ene hånd, indtil det frigiver helt fra motoren. Afløb af oliefilter til fangst container, og kassér oliefilteret.

Tips & advarsler

  • Hvis oliefilter er for stram til at vende i hånden, skal du bruge en olie filter rem skruenøgle i første omgang slå filteret.
  • Komplet olieskift--herunder installere et nyt oliefilter--før du starter motoren igen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com