Hvordan man fliser beton trapper

February 7

Ændre disse grimme beton trapper i et kunstværk af flisebelægning dem. Tilføjelse af flise til beton trapper ikke er så svært, som du måske tror, har du allerede den base overflade at arbejde med. De følgende tips vil hjælpe forvandle din beton trapper til flise trapper.

Instruktioner

•Kontrollér konkrete trappen med en 3-fod niveau. Niveauet vil hjælpe dig se alle store dips, der muligvis skal være udfyldt med en mørtel seng før du installerer flise. Hvis de konkrete trapper har normalt vand puddled på dem efter en regn, skal du tilføje en mørtel seng på toppen før flisebelægning. En mørtel seng er lavet med den samme thinset, som du bruger til at installere flise; Det er blandet med mindre vand og lagt i et tykkere lag på de eksisterende beton. Mørtel seng, skal hvis det er nødvendigt, have en selv overfladen for flisen og den korrekte vinkel til at forhindre vand i puddling på flise trapper. Tillad mørtel seng til grundigt tør før du installerer flise.

Forpakket den rigtige type flise til udendørs brug; det vil have en lidt sandede overflade for at forhindre glider og falder når de er våde. Du skal også købe thinset mørtel og injektionsmørtel cementmørtel sealer. Andre forsyninger behov er en flise fræser, at du kan leje, en murske med passende notch dybde, en float gælde injektionsmørtel med, en 5-gallon spand at blande thinset og injektionsmørtel, afstandsstykker, svampe og handsker.

•Rengør den konkrete trapper første. Brug en kost og en slange til at rense ud nogen pletter af snavs. Tillad trappen til tørre grundigt. Anvende en mørtel seng, hvis det er nødvendigt og lad det tørre, før du installerer flise.

•Mix thinset efter retninger; thinset er den mørtel, som bruges til at sikre flise til til undergrunden. Latex tilsætningsstof er undertiden bruges i thinset, tjek med producenten til din ansøgning. Brug hakket murske til at anvende thinset til den konkrete trapper. Anvendelse af thinset til små sektioner, ikke være større end 3 x 3 på et tidspunkt.

•Indstil den flise, der ikke behøver at blive skåret først. Forsigtigt skubbe i thinset og anvende en lidt vride bevægelse indtil flisen ligger lige. Du skal måske tilbage smør flise før indstilling; gøre dette ved hjælp af en murske for at anvende thinset på bagsiden af flisen. Placer de plastik afstandsstykker i de øverste hjørner af fliser til at holde fliserne lige og give en god linje for injektionsmørtel.

•Aftør off enhver thinset, der har sprøjtede på flise; Kontroller, at du gør dette, mens det er stadig vådt eller det bliver for svært at fjerne, når tørre. Ren thinset off murske og ren spand før nogen af det tørrer; Det kan fjernes med vand. Fjern afstandsstykkerne, når thinset har sat op, ca 2 timer.

•Mix nok injektionsmørtel til at gøre hele arbejdet, hvis det er mindre end 10 trapper. Dette vil sikre, at der bliver ingen farvevariation ved at blande mere end én batch; selv hvide injektionsmørtel kan vise sig i forskellige nuancer. Hvis jobbet er større end 10 trapper, skal du omhyggeligt notere præcis hvor meget injektionsmørtel, vand eller latex tilsætningsstof du har brugt, så den næste batch er den samme.

•Applicer injektionsmørtel til flise med float; float har en flad gummi-overflade. Spredes injektionsmørtel i fugerne med vinklet strøg; må ikke bekymre dig om at få injektionsmørtel overfladen, flise. Anvende injektionsmørtel fra top til bund, så højre til venstre. Aftørre eventuelle overskydende injektionsmørtel fra flisen.

•Tillad injektionsmørtel til tørre et par timer. Brug en fugtig svamp til at fjerne den overskydende fugemasse fra flisen og lad den tørre igen. Når injektionsmørtel har tørret, vil der være en film på flisen. Brug en ren klud til buff fliser og fjerne filmen. Gjort.

Tips & advarsler

  • Køb kun flise, der er skridsikker til udendørs brug på beton trapper.
  • Sørg for at flise kant strække ikke sig ud over trappetrin, selv, det skaber en trippende fare; Brug afrundede bullnose flise i stedet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com