Hvordan man forberede sig på at bygge et Duplex

October 1

Der er nogle vigtige forskelle mellem regelmæssig hjem byggeri og opbygning af en duplex. Maksimere plads er en fordel at bygge denne vej, det også øger udvikling arealanvendelse og deler byggeomkostningerne. Her er hvordan at bygge et duplex.

Instruktioner

•Kontroller din lokale bygningsreglementer. Hver kommune har sine egne regler om, hvilken egenskab kan bruges i, hvad mode. Dobbelthuse er generelt betragtes som "bolig 2", som betyder, at de multi-familie strukturer. Nogle zoneinddeling distrikter tillader ikke denne type hus skal bygges.

•Acquire et stykke af ejendom i en zone, der giver mulighed for multi-familie strukturer til at bygge et duplex. Når du har gjort din forskning om, hvilken egenskab kan bruges i, hvad mode, indsnævre søgningen jord.

•Consider infrastruktur før du køber jord. Overveje ting såsom vand, kloak, gas og kørebanen udvikling samt. Sørg for at du har en indledende undersøgelse for at se, hvad du rent faktisk køber.

•Fastsætte din duplex eller erhverve pre-made planer og få tegninger godkendt af kommunen. Kontakt din lokale bygning kode officer for de specifikke skridt din kommune kræver godkendelse.

•Contract arbejdet med at bygge duplex. Din duplex brug for storstilet VVS, brolægning, blok, indramning, interiør og andre entreprenører til at få arbejdet gjort. Kan du være den generelle byggeentreprenør, eller kan du leje en generel byggeentreprenør.

•Survey egenskaben igen for at indstille de nye ejendom linjer mellem halvdele af din duplex. I opbygningen af en duplex, den anden undersøgelse er nødvendig for at placere egenskabslinjen. Dette gøres efter strukturen er bygget for at sikre, at ingen del af bygningen var uforvarende bygget til ene eller den anden af ejendommen linje.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com