Hvordan man forebygger bolig jorderosion

October 20

Hvordan man forebygger bolig jorderosion

Jorderosion kan påvirke enhver type af området fra bolig til skove. Det sker når jorden Skift som følge af meget kraftig regn eller vind. Regn kører ud en taget eller på tværs af brolagte områder i hjemmet kan forårsage betydelig erosion i boligområder, fordi det kan flyde for hurtigt for ordentlig absorption. Jorderosion er skadelig for jorden, fordi det fjerner næringsstoffer fra jorden, hvilket betyder, at planter og træer ikke vokser så let eller på en sund måde.

Instruktioner

•Plant træer, blomster, urter, grøntsager og enhver anden form for vegetationens fordeling over området påvirkes af jorderosion. Landskabspleje område på denne måde kan hjælpe absorbere overdreven vand og derfor mindske erosion. Planter, der spredt lavt over jorden er især god til dette. Pyntegræsser kan hjælpe på denne måde som kan dværg japansk haven enebær, som er lav til jorden og har tætte løv, der opholder sig hele året.

•Sæt måttevæv over området i jorden udhules for at beskytte det mod overdreven vandafstrømning. Måtter lavet af træ er den bedste form at bruge, da det er sikkert for miljøet. Sted måtter på toppen af jorden med huller til planter og afgrøder til at vokse mellem foretaget med saks eller beskærersaks. Samt at hjælpe til at absorbere vand, rodsystemer af planterne, hjælpe med at stabilisere jorden.

•Mulch blomsten senge eller jord er påvirket til at hjælpe jorden absorbere mere regn. Barkflis fungerer på samme måde som måtter teknik; det stabiliserer jorden og beskytter den mod vind og regn. Et godt eksempel på barkflis er bark eller træ splinter.

Tips & advarsler

  • At skabe en støttemur til edge dine blomsterbede og grænser kan også dramatisk reducere effekten af jorderosion ved fangst af afstrømning og derfor udvide den tid, jorden er at suge det.
  • Du skal foretage en omhyggelig vurdering af området først. Hvis regn er større problem end vinden, for eksempel, må derefter blot plante en masse planter ikke gælde som en løsning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com